Nemokama linija 8 800 50005

0

0,00 €

Prekių krepšelis tuščias

ORSALIT DRINK, braškių skonio gėrimas, 200 ml

Specialios paskirties maisto produktas
Prekės kodas: 209295

„Orsalit gėrimas“ naudingas kompensuojant organizme vandens ir druskų netekimą viduriavimo ar vėmimo atvejais.

2,97

Kartu perkamos prekės

Specialios paskirties maisto produktas

„Orsalit gėrimas“ naudingas kompensuojant organizme vandens ir druskų netekimą viduriavimo ar vėmimo atvejais.



„Orsalit gėrimas“ – paruoštas vartoti per burną, puikaus braškių skonio, sumažinto osmoliariškumo rehidratuojantis tirpalas, kurio sudėtis atitinka Europos vaikų gastroenterologų, hepatologų ir mitybos draugijos (ESPGHAN) rekomendacijas.

  • Sudėtyje nėra pieno baltymų ir laktozės.
  • Be glitimo.
  • Produktas tinka vaikams, vyresniems nei 3 metai.

 

„Orsalit gėrimas“ nėra maisto pakaitalas.

 

Sudėtis

Viename 100 ml buteliuko tirpale yra: gliukozės monohidratas 3,2 g, natrio citrato dihidratas 0,59 g, natrio chloridas 0,35 g, kalio chloridas 0,3 g, natrio sorbatas 0,1 g, kalio benzonatas 0,1 g, braškių skonio skystis 0, 025 ml, sukralozė 0,23 g, citrinos rūgštis (monohidratas) 0,25 g, išgrynintas vanduo. Preparatas turi nedidelį kiekį riebalų ir baltymų.

Dozavimas priklauso nuo dehidratacijos laipsnio, kūno svorio ir gydytojo rekomendacijų. Per pirmąsias 3–4 valandas rekomenduojama:

  • lengvai dehidratacijai (vaikas ramus ir sąmoningas, normalus akių obuolių turgoras, yra ašarų, burna ir liežuvis drėgni, normalus troškulio pojūtis) vartoti 30–50 ml vienam kūno kilogramui;
  • vidutinio sunkumo dehidratacijai (vaikas yra neramus ir susijaudinęs, akių obuoliai įdubę, nėra ašarų, burna ir liežuvis sausi, junta troškulį – godžiai geria) vartoti 50–100 ml vienam kūno kilogramui.

 

Tolimesniame rehidratacijos etape patartina vartoti 5–10 ml vienam kūno kilogramui po kiekvieno viduriavimo ar vėmimo.  Preparatas yra paruoštas vartojimui. Prieš vartojimą suplakti. Po atidarymo laikyti šaldytuve. Suvartoti per 48 valandas.

Jus taip pat gali dominti

Patarimai ir straipsniai
Sužinok naujienas pirmas