Ko (ne)nori moterys

Ko (ne)nori moterys

Kai kurių dalykų moterys lytiniame gyvenime nemėgsta. Tik apie juos iš kuklumo ar pakantos dažnai nutyli. Vyrai, žinodami, ko jos nemėgsta, lengvai suprastų ir tai, kas joms patiktų.

Moterys vengia mylėtis su vyrais, kurie kiekvieną pokalbio temą paverčia žodžių mūšiu ir apskritai jaučiasi nuolat teisūs. Toks bendravimas visada kelia įtampą, o ji – tikra geismo žudikė. Beje, ne veltui sakoma, kad vyras atrado draugystę ir sugalvojo meilę, o moteris – meilę ir santuoką. Jeigu ji ilgai gyvena su vyru ir nori tuoktis, o šis atsisako – problemos lovoje ne už kalnų.

Kai kurie vyrai įsivaizduoja, kad kuo ilgiau vyksta pats aktas, tuo geriau. Tačiau sekso teikiamas malonumas priklauso ne nuo akto trukmės, o nuo jo kokybės. Ilgai darant tą patį veiksmą, galima ir odą pritrinti. Beje, kaip rodo apklausos, dėl galimų odos pažeidimų bučiuotis su barzdotais patinka vos 2 procentams moterų. Daugumai maloniausia bučiuotis su vyru, kurio veidas švariai nuskustas.

Peržengusios 30 metų slenkstį beveik visos moterys sutartinai pripažįsta, kad jų netraukia mechaninis seksas. Tik intymūs santykiai, apgaubti dvasiniu artumu, joms kelia teigiamų jausmų. Taip pat joms dažnai nelabai patrauklu, kai vyras, „atidirbęs“ daugmaž sėkmingą būdą, rieda jau nutiestais bėgiais. Moterims patinka kaita. Galbūt jos svajoja apie švelnią prievartą, neišbandytus vaidmenis arba seksą lauke. Žinoma, tai nereiškia, kad savąją reikia tempti žiemą į šaltį, bet pasiteirauti galima.

Moterys nemėgsta, jei vyras mato tik tris jos kūno taškus – spenelius ir vietą tarp kojų. Taip, tai erogeninės zonos, bet jeigu jos per daug intensyviai „eksploatuojamos“, moterų palaima neužplūsta. Galų gale net gali imti skaudėti, o tada seksas jau savaime traukiasi į antrą planą.

Pasitaiko vyrų, įsivaizduojančių, kad nuo oralinio sekso moterys iškart paskęsta orgazme. Gal ir taip – bet ne iš sykio! Jei vyras iš karto puola žemyn, tai netgi atstumia.

Yra vyrų, kurie visą laiką tikrina, ar moters krūtys gerai pritvirtintos. Tai nėra seksualu – dėl tokių veiksmų moterims skauda. Jei neskauda šiandien, tai skaudės rytoj. Mylėkitės švelniai ar šiurkščiau, bet minties plėšyti moterų kūno dalis tikrai reikėtų atsisakyti.

Štai kas dar moterims labai svarbu – sekso nuojauta poros gyvenime turi sklandyti ne tik lovoje. Aistra – tai vilties auginimas. Jei vyras visą dieną nekreipia dėmesio, jei nuolat miega nusisukęs, jei niekada neištaria komplimento – aistra po truputį blėsta.

Norą mylėtis mažina ir paprasti dalykai. Kasdienė sekso slopinimo statistika atrodo taip: 55 procentams moterų dingsta noras mylėtis, kai vyras atsisako nupirkti patikusią prekę arba jei apskritai yra šykštus. Vyrai dažnai pamiršta, kad moteriai geriausias meilės įrodymas gali būti ir mažutėlis buteliukas puikių kvepalų.

30 procentų pyksta, jei vyras apsvaigęs nuo alkoholio, yra nedėmesingas ir netaktiškas. 15 procentų gali atstumti prakaito kvapas, antsvoris ir net nepriimtinas odekolono dvelksmas, taip pat – kojinės! Plikas vyras su kojinėmis moterims atrodo labai nemalonus.

Ir pagaliau – klasika. Po sekso vis dėlto turi būti dar kažkas. Vyras pats turėtų nuspręsti kas. Moteris nori jausti partnerio dėkingumą, nes dažniausiai jį pati jaučia.

Įdomu!

Kodėl manoma, kad žmogus – seksualiausias gyvūnas? Juk, tarkime, liūtai mylisi kur kas dažniau. Tokios nuomonės laikomasi dėl to, kad tik žmonės gali ir nori turėti lytinių santykių per visus moters gyvenimo ciklus. Netgi besilaukianti moteris gali mylėtis, o gyvūnai seksu užsiima tik tol, kol patelė pastoja. Štai besilaukianti šimpanzė niekada neprisileis patino.

Įdomu!

Ką bučiuodamiesi galvoja vyrai ir moterys? Vyrai bučiuodamiesi galvoja apie seksą, o moterys apie tai, kaip ilgai tęsis santykiai – tokius tyrimų rezultatus paskelbė „Evolutionary Psychology“ žurnalas. Daug vyrų apskritai sutiktų apsieiti be bučinių, o tarp moterų tokių yra tik maždaug 15 procentų – ir tai tik tos, kurios sutinka mylėtis dėl pragmatinių išskaičiavimų. Niujorko valstybinio universiteto tyrėjai padarė išvadą, kad moterys bučiavimąsi traktuoja kaip gana rimtų santykių užmezgimą.

Įdomu!

Manoma, kad komplimentai vis dėlto labiau nuginkluoja vyrus, o ne moteris. Mat vyrai juos girdi retai, todėl iškart jaučiasi įvertinti. Moterys komplimentų išgirsta kur kas dažniau. Devynios iš dešimties pagalvoja, kad vyriškiai nori pasimylėti. 80 procentų pamano, kad iš jų tikimasi naudos, tarkime, pagalbos darbe, pavadavimo, patarimo. Maždaug pusė jų pagalvoja – koks nuvalkiotas komplimentas. Trečdalis mano, kad komplimentas beasmenis ir konkrečiai joms visai netinka. Ir tik 10 procentų komplimentų pataiko tiesiai į dešimtuką. Tad komplimentas tebūna nuoširdus.