MANO OAZĖ – VONIOS KAMBARIO DEKORAVIMO MENAS

MANO OAZĖ – VONIOS KAMBARIO DEKORAVIMO MENAS

 

MANO OAZĖ – VONIOS KAMBARIO DEKORAVIMO MENAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atsisveikinkime su lentynomis, dabar dėmesį skirkime „Instagram“ dominuojančiai naujausiai pavasario tendencijai – vonios kambario dekoravimui.

 

Ką vadiname vonios kambario dekoravimu?Vonios kambario dekoravimas yra apibūdinamas kaip meno forma, kurios dėmesys yra skiriamas vonios kambario pavertimu į raminančią oazę namuose, kur galėsite atsipalaiduoti ir pasirūpinti savimi.

Ši tendencija išpopuliarėjo dėl pandemijos, kuri privertė izoliuotis namuose. Atsirado poreikis atitrūkti nuo tikrovės, pasireiškęs rojaus kūrimu namuose norint atsipalaiduoti ir atsigauti. COVID-19 apribojimai buvo panaikinti, tačiau mes pradėjome daugiau leisti laiko namuose nei anksčiau, o poreikis demonstruoti savo gyvenimą socialiniuose tinkluose paskatino kurti prašmatnią, SPA įkvėptą vonios kambario aplinką. Žinoma fotografė ir nuomonės formuotoja Angelica pristatė „Angelick Picture“ Svanström, „FOREO“, kurie siekia suteikti įkvėpimo jums, kad įvaldytumėte šią tendenciją ir sukurtumėte savo oazę vonios kambaryje.

 

 

1. Visų pirma, sutvarkykite ir atlaisvinkite vietą!

Ši tendencija yra susijusi su atpalaiduojančios ir prabangios aplinkos kūrimu. Jokia aplinka, kurioje yra pasenusių produktų ir pusiau tuščių buteliukų, sukuriančių netvarkos įvaizdį, neatrodo gerai.

2. Dekoruokite stilingais vonios kambario aksesuarais.

Derinkite natūralias medžiagas su augalais, elegantiškomis žvakėmis, minkštais rankšluosčiais, gražiais indeliais ir raminančia muzika – tai pavers jūsų vonios kambarį prabangiu ir atpalaiduojančiu.

3.Pademonstruokite savo odos priežiūros priemones. 

Skiriate daug pinigų odos priežiūrai? Dabar turite progą pademonstruoti savo kolekciją, tvarkingai išdėliotą ant dailaus padėklo ar kito paviršiaus vonios kambaryje.

4. Pabrėžkite vonią. 

Koks vonios kambario dekoravimas be atpalaiduojančios vonios? Skirkite sau pasimatymą su degančiomis žvakėmis, vonios putomis ir kvapniomis mineralinėmis vonios druskomis.Rožių žiedlapiai nėra privalomi, bet rekomenduojami. Šilta, 20 minučių vonia taip pat gerina kraujotaką ir atveria poras, todėl maitinančios medžiagos yra lengviau pasisavinamos. Tai yra puiki galimybė suteikti savo odai daugiau meilės ir atlikti gilų odos valymą ar užsidėti kaukę.

5. Galutinis prisilietimas.

Kai sukursite savo oazę vonios kambaryje, tiesiog leiskite sau atsipalaiduoti ir mėgautis rezultatu. Paskaitykite knygą, pavartykite žurnalą arba pasiklausykite mėgstamos laidos – tik nepamirškite labai svarbaus aksesuaro – mėgstamiausio „FOREO“ įrenginio.

6. Nusifotografuokite.

Būtų nuodėmė dekoruoti vonios kambarį ir tinkamai mėgautis puikiomis grožio procedūromis vonioje nepasidalinus rezultatais „Instagram“. Pritaikykite jums patinkantį filtrą ir įkelkite nuotrauką į naujienų srautą. Po to galėsite visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis.

 

SUSIKURKITE SAVO OAZĘ NAMUOSE SU „FOREO“

 

„UFO mini 2“ yra svarbiausias „FOREO“ veido odos priežiūros įrenginys, tinkantis visiems odos tipams, nepriklausomai nuo amžiaus. Atsipalaiduokite bent akimirką – išsirinkite iš mūsų unikalaus asortimento veido kaukę, kuri atitinka jūsų odos poreikius, ir pasiekite puikiai sudrėkintos odos rezultatą.

„BEAR“ prabangus odos priežiūros įrenginys su mikrosrovėmis ir „T-sonic“ impulsais, švelniai stangrinančiais odą ir formuojančiais veidą. Pakelkite veido masažą į kitą lygį.

Mūsų ikoniškas veido šepetėlis „LUNA 3“ valo švelniai, bet efektyviai dėl silikoninių šerelių ir „T-Sonic“ impulsų, kurie pašalina nešvarumus ir sebumo perteklių. „T-Sonic“ impulsai taip pat švelniai masažuoja, todėl oda geriau sugeria produktus.