Hialurono rūgštis: ką turėtume žinoti apie jos poveikį odai?

Hialurono rūgštis: ką turėtume žinoti apie jos poveikį odai?

Be natūralaus senėjimo procesų odos sveikatai įtakos turi ir kasdienis žalingas aplinkos poveikis (UV spinduliai, teršalai, nesveika mityba, stresas, rūkymas), kuris yra dažniausia odos sausėjimo, suglebimo, blyškumo ir raukšlelių atsiradimo priežastis. Pirmieji odos senėjimo požymiai atsiranda jau 25–30 metų amžiaus, ko pasekoje mažėjant kolageno kiekio dermoje prarandamas odos stangrumas, gyvybingumas jaučiamas odos sausumas, kartais vargina vokų suglebimas, kol galiausiai pasiekiama odos atrofija.

Mūsų dienomis daug kalbama apie hialurono rūgštį, jos vartojimą ir teigiamą poveikį organizmui. Mūsų organizmas pats gamina hialurono rūgštį, tačiau senstant jos kiekis žmogaus kūne sumažėja. Hialurono rūgštis žmogaus organizme padeda palaikyti reikiamą odos drėgmės pusiausvyrą. Viena hialurono rūgšties molekulė geba surišti apie 1000 vandens molekulių. Ši hialurono rūgšties savybė padeda odą išlaikyti elastingą ir jauną. Odos puoselėjimui taip pat svarbus vitaminų ir mineralų poveikis, suteikiantis veido odai gyvumo ir švytėjimo. Deja, su maistu negalime gauti reikiamo vitaminų ir mineralų kiekio, todėl reikia papildomai vartoti maisto papildų. Praradus drėgmę odoje, pagrindinė užduotis atliekant tiek išorines, tiek vidines odos drėkinimo procedūras su hialurono rūgštimi atstatyti optimalią fiziologinę terpę odos ląstelėms, taip užpildant hialurono rūgšties trūkumą odoje. Paviršinis drėkinimas įvairiais kremais tik laikinai sudrėkina odos paviršių, tačiau norint užtikrinti ilgalaikio ir gilaus odos drėkinimo efektyvumą, rekomenduojama rinktis vidines odos drėkinimo priemones.

 

Beauty[IN]force yra geriamasis koncentruotas maisto papildas, kuriame dera moksliškai ištirtos medžiagos ir malonus skonis.

Beauty[IN]force flakone yra mažos molekulinės masės hialurono rūgšties ir kviečių lipidų ekstrakto.

 


 

Su kviečių lipidų ekstraktu yra atliktas atsitiktinių imčių dvigubai koduotas placebu kontroliuojamas klinikinis tyrimas, kuriame dalyvavo 60 moterų.

 


 

Ypatingosios formulės maisto papildas Beauty[In]force palaiko normalią odos funkciją bei jos būklę dėl sudėtyje esančių vitaminų ir mineralų komplekso:

• Vitaminas A, niacinas ir cinkas padeda palaikyti normalią odos būklę.

• Vitaminas C ir cinkas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

• Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą.

• Vitaminas A dalyvauja ląstelių specializacijos procesuose.

 

Beauty[IN]force – tai maisto papildas, puoselėjantis grožį ir asmeninę higieną. Dėl augančio žmonių sąmoningumo apie mitybos įtaką sveikatai ir odai yra įkūnijama „grožio iš vidaus“ sąvoką.

Beauty[IN]force naudojimo rekomendacijos:

Prieš vartojimą gerai suplakti.

Siekdami optimaliausio rezultato, 14 arba 28 dienų kursą kartokite kas 3 mėnesius. Kiekvieną rytą vieno indelio turinį atskieskite 40 ml vandens (galite vartoti ir neskiestą) ir išgerkite.

1. Į stiklinę įpilkite šlakelį šviežio vandens.

2. Supilkite Beauty[IN]force flakono turinį.

3. Mėgaukitės grožio eliksyru.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Grožio priemonė Beauty[IN]force gaminama Prancūzijoje, laikantis farmacinių reikalavimų ir atsižvelgiant į geros gamybos praktiką, taikomą farmacijos pramonei bei ISO standartus.