Naujiena Lietuvoje! DIEGO DALLA PALMA – profesionali Itališka kosmetika!

Naujiena Lietuvoje! DIEGO DALLA PALMA – profesionali Itališka kosmetika!

“Diego Dalla Palma Professional RVB Skinlab” kosmetika – detoksikuoja, sureguliuoja metabolizmą, harmonizuoja ląstelių sąveiką, stimuliuoja ląstelių gyvybingumą ir ilgaamžiškumą. 

51+3 Hyalu kompleksas – išskirtinės RVB SKINLAB patentuotos medžiagos, pasižyminčios daugialypiu biorevitalizacijos – gilaus odos drėkinimo – poveikiu. Šį kompleksą sudaro optimalus gyvybiškai svarbių elementų kiekis, atkuriantis ląstelių sąveiką ir padedantis kovoti su odos trūkumais. To rezultatas – subalansuota ir veiksmingai atsinaujinusi oda. 

“30 dienų strategija” – taip trumpai naujausią savo produktą įvardija gamintojai. Rinkinyje ypač profesionalūs kosmetiniai produktai, tarp kurių – subalansuoti pilingai, kaukės, valomosios priemonės. Veido odos priežiūros asortimentą sudaro produktai orientuoti į senėjimo procesų stabdymą, odos patempimo efektą ir stangrinimą, odos raminimą, jos spindesio ir vientisos spalvos atkūrimą. Šių dermo kosmetinių produktų sudėtyje nėra parabenų, parafino, neorganinio aliejaus, etileno glikolio, ftalatų triklosano ar kitų cheminių medžiagų, galinčių dirginti odą ir mažinančių produktų kokybę.

„Diego Dalla Palma Professional“ kosmetinių produktų efektingumas kitaip dar vadinamas - šoko terapija veido ir kūno odai su aukšta koncentracija aktyvių ingredientų. Produktai veido odą veikia tarsi biorevitalizacijos procedūra.

Išskirtinis kūno produktų asortimentas – anticeliulitiniai, liekninantys ir stangrinantys produktai veikiantys tarsi VelaShape procedūra. Naujausios kartos aktyvūs ingredientai sureguliuoja ląstelių darbą ir kovoja su vandens susilaikymu audiniuose, riebalų kaupimu, atsirandančia apelsino žievele. Taip pat unikalios formulės suteikia odai stangrumo ir elastingumo.

Krūtinę stangrinantys ir elastingumo suteikiantys produktai - efektyviai stangrina ir tonizuoja krūtinės odą, mažina strijų matomumą. VoluUP kompleksas padidina krūtinės odos tonusą ir stangrumą. Ypač rekomenduojama sumažėjus svoriui, po gimdymo ar maitinimo krūtimi. Elastingumas -  patobulinta formulė su repair-oil complex ir astaksantinu, saugo odos elastingumą, gerina odos atsinaujinimą ir padeda išvengti strijų.

“Diego Dalla Palma Professional” siūlo naujieną šiuolaikinei, skubančiai moteriai, trokštančiai pasiekti pačių geriausių rezultatų per kuo trumpesnį laiką ir neišeinant iš namų.