Odos priežiūra šiltuoju sezonu – ką būtina žinoti?

Odos priežiūra šiltuoju sezonu – ką būtina žinoti?

Artėja vasara – kartu su orais, keičiasi odos poreikiai bei jos priežiūra. Kur kas intensyvesni saulės spinduliai ne tik šildo odą, bet ir yra pagrindine odos senėjimo priežastimi. Būtent todėl vasarą labai svarbu atsakingai pasirinkti tinkamus odos priežiūros produktus, kad vasaros malonumai iš tikrųjų džiugintų, o ne keltų rūpesčius. Toliau detaliau apžvelgsime keletą pagrindinių akcentų, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį šiltuoju metų sezonu. Sprendimus siūlo ilgametę patirtį estetinės medicinos srityje turintys ekspertai „Laboratoires FILORGA“.

Po šaltojo sezono rūpesčių bei pavasarinių sudirgimų, šylant orams oda ima labiau terštis, todėl reikalingas stipresnis valymas. Pavasarį taip mėgtą micelinį vandenį jau galima išmainyti į prausiklius – valomosios putos „Foam Cleanser“ iš „Laboratoires FILORGA“ švelniai bei efektyviai pašalina makiažą, nešvarumus, šalina sebumo perteklių. Hialurono rūgštis drėkina odą, o baltosios lelijos ekstraktas apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio bei ramina sudirgimus, todėl nusiprausus odos netempia, jaučiamas komforto pojūtis.

Švari veido oda geriausiai priima veikliąsias medžiagas, todėl bent porą kartų per savaitę, nuprausus veidą,  reikėtų nepamiršti naudoti kaukę. Ji sutrauks vasarą išryškėjančias poras, suteiks intensyvią priežiūrą, oda taps pailsėjusi ir švytinti. Mezoterapijos procedūrų įkvėpta priešraukšlinė šviesinamoji kaukė „Meso-Mask“ ne tik stabdo odos senėjimą ir šalina jo priežastis, bet ir ramina odos sudirgimus bei stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Lengvos tekstūros kaukę plonu sluoksniu užtepkite ant viso veido, aplink akių kontūrą, kaklo ir dekoltė srityje. Palikite 8-12 minučių. Nepamirškite taisyklės: kuo plonesnis kaukės sluoksnis, tuo trumpiau ją reikia laikyti. Kaukę kruopščiai nuplaukite vandeniu. Priežiūrą užbaikite naudodami pasirinktą serumą bei kremą. Profesionalų patarimas: lengvos konsistencijos serumą naudokite ir prieš tepdami kaukę – ji nuneš serumo veikliąsias medžiagas dar giliau.

Nuvalytą odą šiltuoju metų sezonu svarbiausia drėkinti. Idealiausias sprendimas – intensyviai drėkinantis kremas „Hydra-Filler“. Lengva tekstūra neapsunkina net mišrios ar riebios odos, atkuria lipidinį sluoksnį bei suteikia matinį vaizdą – o tai ir yra bene svarbiausia vasarą, kai oda yra linkusi į blizgumą. Prieš kremą būtinas „pastiprinimas“, t.y. drėkinantis serumas „Hydra-Hyal“. 2015 metų naujiena iš „Laboratoires FILORGA“ užtikrina hialurono rūgšties patekimą į epidermį bei dermą, ir stimuliuoja pačios hialurono rūgšties gamybą, tad oda yra putlinama, lyginamos raukšleles. Sudėtyje taip pat esantys fruktosanai skatina natūralų epitelio atsinaujinimą, todėl lygus odos paviršius sveikai švyti.

Ypatingo dėmesio vasarą reikalauja paakiai. Žinant, jog šioje zonoje oda yra ypatingai plona bei trapi, būtina nepamiršti tiek akinių nuo saulės, kurie saugotų nuo tiesioginės saulės spindulių žalos, tiek paakių kremo. Lengvos tekstūros „Optim-Eyes“ paakių kremas veikia raukšleles, patamsėjimus bei intensyviai mažina paburkimus. Įdėję šiek tiek darbo, galėsime nebijoti rudenį dažnai išryškėjančių raukšlių akių zonoje.

Kadangi UV spinduliai yra pagrindinė odos senėjimo priežastis, apsauga nuo saulės yra pagrindinis šiltojo meto akcentas ir ją reikėtų pradėti naudoti jau pasirodžius pirmiesiems saulės spinduliams. „UV-Defence“ ne tik apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio, bet ir veikia jau esančius pigmentacijos sutrikimus bei turi anti-ageing poveikį. Lengvos konsistencijos kremas su SPF 50+ neapsunkina net riebios odos, nepalieka baltų žymių ir nesukuria kaukės efekto. Produktą naudokite ant serumo arba jūsų pasirinkto dieninio kremo. Nebijokite aukštos apsaugos nuo saulės SPF 50+ - jūs tikrai įdegsite! Galėsite džiaugtis tolygiu įdegiu.

Išpuoselėtos odos vasarą nesinori slėpti po storu makiažo sluoksniu ir norime kuo daugiau natūralumo, tad netobulumų maskavimui bei veido tono tolyginimui visiškai užtenka BB kremo. Daugiafunkcinis kremas „BB-Perfect“ su atspalviu bei SPF 15 sudėtyje turi visų Laboratoires FILORGA produktų esminę sudedamąją dalį – veikliųjų medžiagų kompleksą NCTF® – kuris užtikrina anti-ageing poveikį. Pasirinkite jums tinkamiausią atspalvį ir ryte naudokite „BB-Perfect“ ant serumo arba kremo.

Žaviausia vasaros dalis – lengvesni bei atviresni drabužiai, atidengiantys išpuoselėtą kūno odą. Sprendimas lygios, švelnios ir spindinčios kūno odos pojūčiui? Detoksikuojančios maitinamosios putos kūnui „Detox Body Treatment“. Šios itin lengvos tekstūros kreminės putos su taukmedžio sviestu daro odą minkšta bei lygia, skatina toksinų pašalinimą, mažina vandens kaupimąsi audiniuose ir apsaugo nuo oksidacinio streso pasekmių. Sudėtyje esanti glikolio rūgštis švelniai bei efektyviai pašalina suragėjusias epitelio ląsteles, o NCTF® komplekso ir hialurono rūgšties mišinys stimuliuoja ląstelių regeneraciją, kad oda atsinaujintų ir įgautų sveiko spindesio. Rezultatas - ypatingai švelni bei lygi kūno oda su kur kas mažiau trūkumų.

Idealus vasaros pirkinių krepšelis kompleksiškai odos priežiūrai:

·         Valomios putos „Foam Cleanser“

·         Priešraukšlinė šviesinamoji kaukė „Meso-Mask“

·         Intensyviai drėkinantis kremas „Hydra-Filler“

·         Intensyvus drėkinantis koncentratas „Hydra-Hyal“

·         Paakių kremas „Optim-Eyes“

·         Apsauginis kremas nuo saulės bei pigmentinių dėmių „UV-Defence“

·         Daugiafunkcinis kremas „BB-Perfect“

·         Detoksikuojančios maitinamosios putos kūnui „Detox Body Treatment“