Treets Traditions - kūną puoselėjančios tradicijos

Treets Traditions - kūną puoselėjančios tradicijos

Iš naujo atraskite kūną puoselėjančias tradicijas!

 

Tai ne tik nuostabios priemonės, bet kartu ir graži istorija. Prieš tūkstančius metų, kada kosmetikos priemonėms nebuvo naudojamos pridėtinės cheminės medžiagos, mūsų protėviai pasikliaudavo vien natūralių gamtos išteklių teikiama nauda. Tokias žinias motinos savo dukterims perduodavo iš kartos į kartą. Taigi dabar apie visus grožio priežiūrai naudojamus gamtos elementus sužinome būtent iš šių priemonių.

 

„Treets“ misija – visame pasaulyje ieškoti vertingų žinių ir tradicijų, kurios padeda žmonėms gerai jaustis ir prižiūrėti savo kūną. Senąsias tradicijas praturtindami šiuolaikinėmis žiniomis padedame jas išsaugoti, todėl tiek dabarties, tiek ateities kartos turės galimybę naudotis nesibaigiančiomis gamtos dovanomis.

 

„Treets Traditions“ – tai penkios unikalios produktų linijos, kurių pagrindas yra laiko patikrintos žinios bei šiuolaikiniai kūno priežiūros poreikiai.

 

„Energising Secrets“

 

Priemonės, kurių pagrindą sudaro gaivaus vaisių aromato sėklos ir aliejai, sukurtos drėkinti ir saugoti jūsų odą. Jas kuriant naudotos tos pačios natūralios medžiagos, kokias jau ne vieną šimtmetį naudoja moterys, gyvenančios drėgno ir šilto klimato zonose, pavyzdžiui, Amazonės miškuose.

 

Pagrindinės priemonių sudedamosios dalys: pasifloros, lanksčiosios mauricijos aliejus, plukenetijos sėklų aliejus ir puiklapių riešutų aliejus.

 

Liniją sudaro: putojantis dušo gelis, dušo gelis, cukrinis kūno šveitiklis, kūno kremas, šnypščianti priemonė voniai, rankų plovimo priemonė, rankų losjonas, rankų kremas.

 

„Relaxing Chakras‘s“

 

Priemonių linijos įkvėpimas yra senovės Azijos tradicijos – atpalaiduojantis masažas, kūno šveitimo ir vonios procedūros. Sukurtos iš gėlių bei augalų ekstraktų ir aliejų, todėl joms būdingas maloniai saldus ir lengvas aromatas.

 

Pagrindinės priemonių sudedamosios dalys: jostro ekstraktas, kokoso riešutų aliejus, rožių ir ryžių sėlenų aliejus.

 

Liniją sudaro: putojantis dušo gelis, dušo kremas, kūno šveitiklis, kūno kremas, kūno aliejus, šnypščianti priemonė voniai, vonios arbata, masažo žvakė.

 

„Revitalising Ceremonies“

 

Apeiginės kūno šveitimo procedūros, žolelių garinės, druskų ir mineralų vonios daugybę šimtmečių buvo naudojamos norint išsaugoti sveiką ir gražią odą. Būtent tokios procedūros yra šių priemonių, gaiviai kvepiančių eukaliptais ir mėtomis, šaltinis.

 

Pagrindinės priemonių sudedamosios dalys: eukalipto aliejus, paprastieji čiobreliai, spanguolės ir vulkaninių uolienų mineralai.

 

Liniją sudaro: putojantis dušo gelis, šampūnas plaukams ir kūnui, kūno šveitiklis druskos pagrindu, kūno losjonas, šnypščianti priemonė voniai, Epsomo (magnio sulfato) vonios druska, vulkaninių uolienų purvo šveitiklis, masažo aliejus.

 

„Nourishing Spirits“

 

Daug Afrikos moterų kartų gamino balzamus, kosmetinį sviestą ir aliejų iš vietoje augančių augalų, medžių sėklų bei riešutų ekstraktų tam, kad išsaugotų švelnią ir spindinčią odą. Gražios tradicijos yra šios gausios ir puoselėjančios priemonių linijos, išsiskiriančios šiltu, saldžiu ir pikantišku aromatu, pagrindas.

 

Pagrindinės priemonių sudedamosios dalys: baobabų vaisių sėklų aliejus, tikrojo arbūzo sėklų aliejus, afrikinio kietrio vaisių kauliukų branduolių aliejus ir sviestmedžio aliejus.

 

Liniją sudaro: putojantis dušo gelis, dušo kremas, šveitiklis su sviestmedžio aliejumi, kūno sviestas, šnypščianti priemonė voniai, rankų plovimo priemonė, rankų losjonas, stebuklingasis aliejus.

 

„Healing in Harmony“

 

Gindamiesi nuo atšiaurių oro sąlygų, kokios būna Alpių kalnuose, augalai ir žolynai išsiugdė ypatingas išgyventi leidžiančias savybes. Remiantis šiomis žiniomis sukurtos priemonės iš žolelių bei aliejų mišinių, išsiskiriančios gaiviu aromatu su levandų natomis.

 

Pagrindinės priemonių sudedamosios dalys: vynuogių sėklų aliejus, levandų ir rozmarinų ekstraktas bei bičių vaškas.

 

Liniją sudaro: putojantis dušo gelis, dušo gelis, kūno šveitiklis druskos pagrindu, kūno sviestas, šnypščianti priemonė voniai, vonios arbata, rankų plovimo priemonė, rankų losjonas, dulksna kūnui ir patalams.

 

Visuose „Treets Traditions“ produktuose nėra SLS, SLES, parabenų, silikono, mikroplastikų, dažiklių ir naftos produktų.