Tobulas vasaros kūnas

Tobulas vasaros kūnas

Atėjus vasaros sezonui, daugelis iš mūsų pradeda galvoti apie savo kūno formas. Kiekvienas privalo rūpintis savo kūnu ir sveikata visus metus, tačiau kai kurie apie tai pradeda galvoti tik atšilus orams ir artėjant paplūdimio sezonui. Siūlome Jums kelias rekomendacijas, kuriomis pasinaudoję galėsite greičiau pasiekti tobulą vasarišką figūrą.


1. Suraskite  mėgstamą  fizinę veiklą.

Užuot laikęsi griežtos dietos, kuri gali kenkti Jūsų sveikatai, geriau atraskite mėgstamą sportą, kuris teiktų malonumą. Vieniems tai – bėgiojimas, važinėjimas dviračiu, o kitiems – prakaito treniruotės sporto salėje. Žinoma, kaip ir visur, labai svarbu nuosaikumas ir tikslingumas. Po žiemos pradėkite treniruotis palaipsniui, pavyzdžiui, ilgai vaikščiodami ar važiuodami dviračiu. Norint greičiau pasiekti rezultatų, sportuoti reikėtų reguliariai, mažiausiai 2–4 kartus per savaitę. Pabrėžtina, jog sveikas svorio metimas yra nuo 0,5 iki 0,7 kg per savaitę, nes šie numesti kilogramai greičiausiai negrįš. Po treniruotės pasilepinkite baltyminiais batonėliais ar kokteiliais jėgoms atgauti.

Fizinis aktyvumas sunaudoja daug mineralų ir vitaminų iš Jūsų organizmo. „Wellwoman sport“ – šiuolaikiški mikroelementų papildai, specialiai sukurti moterims, norinčioms pasiekti geriausių rezultatų sportuojant. Tai – puikus pagalbininkas išlaisvinant energijos atsargas, gerinant fizinę veiklą ir aktyvų gyvenimo būdą. Patobulinta vitaminų ir mineralų formulė, kurioje yra koenzimo Q10, guarana, L-karnitinas, ALA, žalioji arbata, vitaminas D3, L-metioninas.


2. Pamirškite apie drastiškas dietas

Nesubalansuota dieta ir badavimas nieko gero neduos, priešingai – galite smarkiai pakenkti savo kūnui. Sveiko ir gražaus kūno „raktas“ yra subalansuota mityba ir reguliarus maitinimasis. Pradėjus kelionę link tobulos figūros, svarbu atsisakyti greito maisto ir užkandžių. Juos galima pakeisti sveikesnėmis alternatyvomis, tokiomis kaip grūdų batonėliai, švieži ir džiovinti vaisiai. „Nutriless“ produkcija gali Jus pradžiuginti gausiu sveikuoliškų užkandžių ir gėrimų asortimentu. Norint dar greičiau pasiekti efektą, papildomai rekomenduojama vartoti specialiai tam sukurtus maisto papildus. Pavyzdžiui, „Chili burn“ maisto papilduose yra daug čili pipirų ekstrakto, kuris gerina kalorijų deginimą, skaido angliavandenius, skatina jų oksidaciją, degina riebalus, taip pat mažina suvartojamų kalorijų kiekį. Žaliosios arbatos ekstraktas padeda kontroliuoti riebalų apykaitą deginant riebalus. Arba galite rinktis „Bodydrain“ maisto papildus, kurie padeda pašalinti toksinus. Šio maisto papildo sudėtyje esantys artišokai padeda palaikyti detoksikaciją, virškinimo sulčių skyrimąsi, normalią kepenų veiklą ir žarnyno būklę.


3. Atsisakykite kaloringų gėrimų

Dažnai mėgaujamės mėgstamais gėrimais – latės kava („Latte“), saldintomis sultimis ar kokiu nors alkoholiniu gėrimu, tačiau nesusimąstome, kad šie gėrimai yra kaloringi ir neturi jokios maistinės vertės. Geriau rinkitės juodą kavą be pieno arba su augaliniu pienu. Vietoje alkoholinio kokteilio rekomenduojame geriau pasirinkti taurę raudonojo vyno, o jei įmanoma, atsisakyti alkoholio.


4. Išsimiegokite

Miegas yra geros savijautos pagrindas. Net jei atrodo, kad paroje Jums trūksta valandų, pabandykite miegoti 7–8 valandas. Tai naudinga Jūsų kūnui, kartu pagerinsite veido odos būklę ir nuotaiką. Miego metu raumenys pailsi, todėl kitas apsilankymas sporto salėje bus daug energingesnis!


Dėmesio! Svarbu neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.