Ritualas, atgaivinantis plaukus

Ritualas, atgaivinantis plaukus

Pasikalbėkime apie tai, kaip labai svarbu rūpinantis plaukų išvaizda neišleisti iš akių esminių dalykų, kurie lemia jų savijautą.


Paruošk, plauk, puoselėk

Galvojant apie tai, kaip užtikrinti puikią plaukų išvaizdą, visada vertėtų turėti omeny tris dalykus: pirma, ji nepaprastai glaudžiai susijusi su galvos odos būkle, antra, išvaizdą gerina arba blogina produktų sudedamosios dalys, trečia, optimalų rezultatą užtikrina priemonių kompleksas, o ne vienas, kad ir išskirtinis, produktas. Neveltui plaukų priežiūros žinovai ragina praktikuoti aromaterapinį ritualą, kurį sudaro trys dalys – „Paruošk, plauk, puoselėk“ (angl. „Treat, wash, care“). 

Tarkim, slenka jūsų plaukai. Tokiu atveju priemonė, kurios pirmiausia reikia, – ne šampūnas nuo slinkimo, bet galvos odos kraujotaką stimuliuojantis, ją valantis, plaukų svogūnėlius stiprinantis serumas! Kiti produktai – tokiems plaukams skirti šampūnas, kondicionierius, kaukė. Ir tada, kai plaukai niekuo „nesiskundžia“, atrodo gerai, kartą per savaitę naudoti priemonę su eteriniais aliejais, suteikiančią galvos odai gyvybingumo, – išmintingas sprendimas. (Antai „Rene Furterer“ turi „Complex 5“ –  paruošiamąjį galvos odos koncentratą, nepaprastai sustiprinantį kitų priemonių poveikį.)   


Aromaterapija- kam tai?

O kodėl akcentuojama aromaterapijos svarba? Jos pagrindas – skirtingi eteriniai aliejai, pasižymintis stebėtinai įvairiapusiu poveikiu, o toks ir yra efektyviausias. Vieni aktyvina galvos odos kraujotaką, kiti mažina uždegimą, niežėjimą, plaukų slinkimą, naikina pleiskanas, parūpina odai ir plaukams būtinų maitinamųjų ir drėkinamųjų medžiagų ir t. t. Jau nekalbant apie tai, kad eteriniai aliejai skleidžia nepakartojamą aromatą, kuris ramina, atpalaiduoja ir šitaip silpnina žalingą streso, nuovargio įtaką galvos odos ir plaukų būklei. Jei susidomėtumėte aromaterapiniais produktais, pasidomėkite Prancūcijoje įkurta plaukų prie-iūros linija „Rene Furter“. Tai – vienas iš kultinių prekių ženklų, kurį atranda vis daugiau kokybę ir rezultatą vertinančių moterų. 


Stiprina, maitina, drėkina, saugo, užtikrina komfortą

Pirmas ir labai svarbus žingsnis – išsitirti, kokia jūsų galvos odos būklė šiuo metu. Užsukite į Vilniaus Akropolio Eurovaistinę – ten jums konsultantė tokį tyrimą atliks nemokamai. Kitas žingsnis – apsirūpinti būtent jūsų galvos odai ir plaukams tinkamais produktais. Tie, kurie padaro visa, ko reikia (stiprina, maitina, drėkina, saugo, užtikrina komforto pojūtį), turėtų būti kiekvienos iš mūsų siekiamybė. Geriau sugaišti laiko tokių priemonių paieškai nei nusipirkti pirmas pakliuvusias po ranka. Juolab išsiaiškinti, kas yra kas, šiais laikais nesudėtinga. Žodžiu, kalbame apie produktus, kurie taip paveikia, kad moteris staiga pradeda girdėti vieną ir tą patį klausimą: „Ką padarei savo plaukams? Jie atrodo nuostabiai!“. Labai „trendy“ šiuo metu – sausieji aliejai, kurie greitai susigeria, neriebina odos ir plaukų, pastarųjų nenusvarina ir pasižymi visokeriopa nauda. (Rinkoje tokių produktų dar nedaug, bet minėtos „Rene Furterer“ naujoje linijoje „5 Sens“ jis yra. Pasak išbandžiusių, universalus, iš 5 aliejų sudarytas sausasis plaukų ir kūno aliejus ne tik akivaizdžiai pagerina plaukų ir odos būklę, padaro juos šilkinius, bet ir suteikia didelį malonumą naudojant – sensorinį ir olfaktorinį. Beje, ši kompanija garsi tuo, kad „įdarbina“ itin grynus, švarius ir aktyvius eterinius aliejus, kurie išgaunami be organinių tirpiklių, vien tik distiliuojant garais specialiai atrinktas augalų dalis, turinčias daugiausia veiksmingų elementų.) 



„5 Sens“ šampūnas stiprina ir maitina plaukus jų neapsunkindamas


 



„5 Sens“ subtiliai kvepiančio stiprinamojo kondicionieriaus paveikti plaukai tampa tokie švelnūs ir paklusnūs, kad iššukuojami per rekordiškai trumpą laiką.





„5 Sens“ universaliu sausuoju plaukų ir kūno aliejumi tinka apdoroti plaukus po trinkimo ir suformavimo, galima juo papurkšti tik galiukus, kad gražiai blizgėtų, galima naudoti kaip kaukę, puikiai pamaitinančią plaukus. Papurškus aliejaus ant odos vertėtų skirti kelias minutes švelniam jos masažui.