Spuogai - žinau, bet spaudžiu

Spuogai - žinau, bet spaudžiu

Spuogų kankinamos odos savininkai yra išnaršę visą internetą ir puikiai susipažinę su savo problemiškos odos priežastimi – sutrikusia riebalinių liaukų veikla.

Vis tik, nepaisant žinojimo kaip nederėtų elgtis su savo ir taip pažeista oda, daugelis:

-   neatsisako spuogų spaudinėjimo įpročio,

-   tiki mitais ir liaudiškais gydymo metodais,

-   naudoja netinkamas, kliniškai nepatikrintas veido priežiūros priemones,

-   persistengia prausdami ir šveisdami veido odą.

Kosmetologų duris, deja,  dažnas praveria tik jau atlikęs „meškos paslaugą“ savo veido odai. Gydymas, tokiu atveju, trunka ilgai, tenka pakloti nemenką sumelę.

 

Kaip galime sau padėti?

Visų pirmą žinoti, kad spuogai – ne vien paauglystės problema. Taip, jaunuoliai ja skundžiasi dažniau - šią bėdą turi net  79% - 95% vakarų šalių paauglių. Tačiau ir sulaukę 25 metų šia problema skundžiasi daugiau nei pusė žmonių!

Be natūralių priežasčių, lemiančių spuogų atsiradimą, vis dažniau dėl to būna kaltas stresas ir nesveikas gyvenimo būdas, netinkamai parinktos veido priežiūros ir kosmetikos priemonės.

Venkite streso, apsupkite save gražiais dalykais ir gerais žmonėmis, sveikai maitinkitės bei sportuokite, nerūkykite ir nevartokite alkoholio.

 

Žinokite esmines, riebios odos priežiūros taisykles:

- odą valykite švelniomis priemonėmis,

- venkite epidermio džiovinimo - produktų, kuriuose yra alkoholio,

- reguliuotkite riebalų išsiskyrimą (produktai su azelaino rūgštimi, cinko gliukonatu),

- nuraminkite sudirgusią odą (produktais su alantoinu, varnalėšos ekstraktu),

- naudokite priemones su antibakteriniu, antigrybeliniu poveikiu (oktopiroksu, arbatmedžio aliejumi, dublių ekstraktu),

- saugokite odą nuo UVA ir UVB spindulių bei tinkamai pasirinkite spuoguotai odai skirtas – kliniškai patikrintas veido priežiūros priemones.

Vieni iš nedaugelio produktų, skirtų riebios odos priežiūrai ir patvirtinti klininkiniais tyrimais – Pharmaceris T linijos produktai.

Pharmaceris T  preparatų veikimas pagrįstas aktyviais komponentais ir medžiagomis, kurie:

- reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, neišdžiovinant epidermio,

- švelniai nuvalo mirusias epidermio ląsteles,

- veikia priešuždegimiškai,

- turi antibakterinį, antigrybelininį veikimą,

- apsaugo nuo UVA ir UVB spindulių.

Susipažinkite su Pharmaceris T produktais ir pasirinkite jūsų odos poreikius labiausiai atitinkančius:

 


PURI-SEBOSTATIC


Giliai valančios putos veidui.

Švelnios putos nuo odos efektyviai nuvalo nešvarumus ir makiažą. Tamarindo ekstraktas, savo sudėtyje turintis natūralios hidroksicitrininės rūgšties, puikiai pašalina negyvas epidermio ląsteles, drėkina, atstato odos hidrolipidinį balansą ir skatina giluminio valymo procesą. Varnalėšos ekstraktas ir PCA cinkas sumažina spuoguotos odos negalavimus ir normalizuoja sebumo išsiskyrimą.

 

 



PURI-SEBOTONIQUE

Normalizuojantis tonikas veidui.

Tonikas turi antibakterinį poveikį, efektyviai šalina nešvarumus ir makiažo likučius. Tamarindas švelniai šalina apmirusį epidermį ir sumažina spuogų pokyčius. Varnalėšos ekstraktas ir PCA cinkas normalizuoja sebumo išsiskyrimą ir mažina porų matomumą.

 

 

 


OCTOPIROX®

Raminantis veido kremas, SPF15.

Sumažina epidermio pleiskanojimą ir polinkį į sudirginimus. Octopirox®, turintis stiprių antibakterinių savybių, atstato epidermio mikrofloros pusiausvyrą, neleidžia vėl pasireikšti seborėjos požymiams. Kremas normalizuoja sebumo išsiskyrimą ir užtikrina matinį efektą. Sudėtyje esantys filtrai SPF 15 saugo nuo žalingo saulės spinduliavimo poveikio.

 



SEBOSTATIC DAY

Normalizuojamasis, matinę išvaizdą  suteikiantis kremas nuo spuogų SPF 20.

Kremas skirtas sumažinti spuogų pokyčius, susiaurinti poras ir kasdienei apsaugai nuo UVA ir UVB spindulių. Inovacinės formulės Pore-Diminish dėka, kremas efektyviai atkemša ir išvalo poras, sumažina jų dydį ir matomumą. Pažangios sudedamosios dalys (vyno rūgšties esteris, piroktono olaminas) normalizuoja sebumo liaukų veiklą, sumažina per didelį sebumo išsiskyrimą ir spartina spuogų išnykimą. Citrinos rūgštis švelniai nuvalo epidermį, išlygina ir pašviesina odą, suvienodina jos atspalvį.

 

 



SEBO-ALMOND PEEL

Kremas su 10% migdolų rūgštimi.

Kremas pagamintas 10% migdolų rūgšties pagrindu pagal dermatologinį pylingą, efektyviai mažina esamus netobulumus, reguliuoja sebumo išsiskyrimą ir lygina odą. Migdolų rūgštis pašalina mirusias epidermio ląsteles, atkemša ir valo poras, kurios smarkiai susiaurėja. Mažina spuogus ir spartina epidermio atsinaujinimo procesą. Mažina po spuogų likusius randus ir odos atspalvio pokyčius. Didelė rūgšties koncentracija šviesina esamas dėmes, likusias nuo spuogų. Kartu su saldžiųjų migdolų proteinais kremas užkerta kelią senėjimo požymiams, išlygina odos struktūrą.