Alternatyva tarpdančių siūlui – burnos purkštuvas (irigatorius)

Alternatyva tarpdančių siūlui – burnos purkštuvas (irigatorius)

Siekiant palaikyti gerą dantų būklę, išvengti jų bei dantenų nemalonių pojūčių, būtina užtikrinti tinkamą priežiūrą: reguliariai bei taisyklingai valyti dantis tinkamomis priemonėmis, taip pat keletą kartų per metus apsilankyti pas odontologą ir atlikti profesionalią burnos higieną.

Tačiau net ir kasdien kruopščiai valydami dantis su dantų šepetėliu taip gerai nepašalinsite maisto likučių, įstrigusių tarpdančiuose. Tarpdančių valymas sumažina apnašų kaupimąsi ant dantų bei tarp jų, gerina dantenų kraujotaką ir saugo dantis nuo ėduonies. 

Kas yra burnos purkštuvas, dar vadinamas irigatoriumi? 

Tai – prietaisas, veikiantis pulsuojančia vandens srove, pvz., odontologinis burnos purkštuvas „WW-Jet 3000“ veiksmingai ir greitai pašalina maisto likučius bei bakterijas iš sunkiai prieinamų vietų tarpdančiuose ir po dantenų linija – ten, kur tradiciniai dantų šepetėliai arba dantų siūlas negali pasiekti. 

„WW-Jet 3000“ yra neinvazinis būdas pašalinti dantų paviršiaus dėmes ir apnašas, o kartu yra puoselėjamos ir dantenos. Tai nepakeičiamas visapusės dantų priežiūros prietaisas, rekomenduojamas žmonėms, kurių tarpdančiai yra siauri. Jį lengva naudoti esant dantų tilteliams, kabėms ar implantams. 

Naudojant „WW-Jet 3000“ purškimo metu galima pakeisti veikimo režimą pasirenkant:

„Normal“ – normaliai valyti; 

„Soft“ – jautrioms dantenoms švelniai valyti;

„Pulse“ – dantenoms valyti ir masažuoti. Pulsuojančiu režimu veikiantis prietaisas masažuoja dantenas ir taip gerina kraujotaką.

 

Skirtingai nei tarpdančių siūlas burnos purkštuvas nedirgina dantenų. Pagrindinis privalumas – greitas ir nesudėtingas veikimas. Šiuo prietaisu išvalysite tarpdančius kur kas greičiau nei įprastu dantų siūlu ir galėsite pasiekti pačius giliausius tarpdančius bei dantenų ertmes. Kitas burnos purkštuvo privalumas – vandens srovė, kuri švelniai masažuoja dantenas, taip gerindama jų kraujotaką.