Kaip 50 proc. sumažinti veido odos problemas

Kaip 50 proc. sumažinti veido odos problemas

Kaip 50 proc. sumažinti veido odos problemas, tinkamai išsirinkus „Konjac Sponge“ 

Vienos nemaloniausių odos problemų yra spuogai ir riebi veido oda. Tai kankina ne tik paauglius, bet ir vyresnio amžiaus žmones. Negydant, problemos gilėja, pasireiškia uždegimas, buvusių spuogų vietoje lieka odos nelygumai ir randai.

Dar viena nemaloni, vis dažniau pasitaikanti, odos problema – veido odos jautrumas. Ši problema kankina ne tik moteris, bet ir skirtingo amžiaus vyrus. 

Siekiant to išvengti, labai svarbi tinkama kasdienė veido odos priežiūra – reguliarus veido odos prausimas ir valymas, kremo arba serumo pagal odos tipą naudojimas, sveika mityba ir sportas. 

Pasaulyje sparčiai populiarėjančios visiškai natūralios kempinėlės „Konjac sponge“ yra veiksmingas grožio įrankis, padedantis sumažinti veido odos problemas. 


Kas yra „Konjac sponge“?

Tai korėjiečių įkvėptas grožio įrankis, pagamintas iš Koniyaku medžio šaknies ir impregnuotas skirtingo poveikio moliu. 

Kasdien šia kempinėle valant veidą, ženkliai sumažėja veido odos problemos – spuogai, inkštirai, perteklinis riebalavimasis, odos jautrumas. Pirmus rezultatus matysite jau po pirmosios naudojimo savaitės.  


3 žingsniai sveikesnės odos link:

1. Įsivertinkite savo odos tipą. 

2. Išsirinkite Jūsų odai tinkamą „Konjac“ kempinėlę. 



 3. Ryte ir vakare valykite veidą „Konjac sponge“ kempinėle, sudrėkinta šiltu vandeniu, masažuojant problemines veido vietas. 

Efektui sustiprinti galite naudoti savo pasirinktą veido valiklį. Tinka akių makiažui valyti. 


P. S. Draugiška gamtai! Sukurta be sintetinių dažiklių, chemikalų, sulfatų, parabenų. Biodegraduojanti. 100 proc. veganiškos kilmės. 

Panaudojus, kempinėlę palikti išdžiūti sausoje vietoje ant popierinio rankšluosčio.