Lierac – tai himnas moters grožiui

Lierac – tai himnas moters grožiui

Pasitelkus augalų paslaptis gebančias išnaudoti aukštąsias technologijas, siūlo šiuolaikinei moteriai individualų odos priežiūros būdą. Patikimas Lierac estetinės korekcijos poveikis. Sukurtas estetinės dermatologijos gydytojo 1975 m. Aktyvi fitokosmetika veido odai ir kūnui. Galima rasti tik vaistinėse. Gaminama iš augalų, gėlių, vaisių nuovirų, emulsijų ir ekstraktų pasitelkus inovacines technologijas ir estetinės dermatologijas žinias.

 

 
Lierac asortimentas yra pritaikytas kiekvienai moteriai – turit problemą, Lierac turi atsakymą. Ypatinga akių priežiūros linija: raukšlės, patamsėję ratilai, maišėliai po akims, liftingas. Inovacinė celiulito linija, kurį turi nemažai patentų ir apdovanojimų visam pasaulyje: stangrumo praradimas, patinimas, apelsino žievelė. Įspūdinga yra estetinės dermatologijos linija: botulino, adipocitų ir mezoterapijos injekcijų alternatyva – tai išskirtiniai produktai vaistinėse, sukurti per dermatologinę prizmę. Lierac padės Jums kovoti su strijoms ne tik neštumo metu, bet ir padės, dėka ampulių koncentrato, sumažinti esamas. Lierac platus asortimentas padės Jums rasti tinkamą priežiūros kosmetiką: nuo senėjimo, paakių oda, drėkinimas, jautri oda, odos valymas, celiulitas ir strijos, krūtinės ir dekolte priežiūra. Produktų paskirtis, tekstūra ir savybės padės kiekvienai moteriai išreikšti savo moteriškumą.

 

 

 

Lierac – tai tavo kūno kalba, belieka tik išsirinkti

 

 

Initiatic kremas – nuo pirmųjų raukšlių
Inovatyvus kompleksas: atstato optimalų ląstelių metabolizmą (keratinas, filagrinas ir kolagenas). Ekskluzyvinis kompeksas: aukštos technologijos peptidai ir goji ekstraktas. Intensyvus drėkinimas 5% - augaliniai polisacharidai ir glicerinas. Specifiniai ingredientai: kamelijos aliejus minkština ir maitina, taukmedžio sviestas atstato. Turtinga ir kreminė tekstūra. Puikiai tinka normaliai/sausai odai. Galima naudoti žiemą Naudojimas: visą veidą ir kaklą tepti ant švarios odos ryte ir (ar) vakare.

 

 

 

Initiatic fluidas - nuo pirmųjų raukšlių
Inovatyvus kompleksas: atstato optimalų ląstėlių metabolizmą (keratinas, filagrinas ir kolagenas). Ekskluzyvinis kompeksas: aukštos technologijos peptidai ir goji ekstraktas. Intensyvus drėkinimas 5% - augaliniai polisacharidai ir glicerinas. Specifiniai ingredientai: 0,5% augalinių ekstraktų priduoda matinio efekto. Lengva tekstūra. Puikiai tinka normaliai/mišriai veido odai. Naudojimas: visą veidą ir kaklą tepti ant švarios odos ryte ir (ar) vakare.

 

 

 

Hydra-Chrono+ Intense Rehydrating Balzamas – intensyvus drėkinimas dehidratuotai odai 
Drėkinimas, apsauga, atgaiva. Aukštų technologijų drėkinimas ir multi apsauga (anti-oksidantas, apsauga nuo užterštumo, anti-stresas). Natūralus augaliniai ekstraktai – pakalnutės ekstraktas, hiacintos ekstraktas (ypač stiprus drėkinimo procesas). Drėkinamasis kompleksas: japoniškų pakalnučių ekstraktas 13%, rožių ekstraktas 0,5%. Priduoda komforto, atstato drėgmės balansą, saugo nuo aplinkos poveikio. Naudojimas: visą veidą ir kaklą tepti ant švarios odos ryte ir (ar) vakare. Žiemą galima naudoti kaip naktinį kremą.

 

 

 

Hydra-Chrono+ Gentle soothing cream – intensyvus drėkinimas jautriai odai 
Aukštų technologijų drėkinimas ir multi apsauga (anti-oksidantas, apsauga nuo užterštumo, anti-stresas). Natūralus augaliniai ekstraktai – pakalnutės ekstraktas, hiacintos ekstraktas (ypač stiprus drėkinimo procesas). Drėkinamasis kompleksas: japoniškų pakalnučių ekstraktas 11%, hiacintų ekstraktas 2,5%. Raminamasis kompleksas: dedešva ir linas 0,5%. Ramina jautrią odą, priduoda komforto ir minkštumo. Naudojimas: visą veidą ir kaklą tepti ant švarios odos ryte ir (ar) vakare. Žiemą galima naudoti kaip naktinį kremą.

 

 

 

Demaquillant Purete – gaivinantis, nuplaunantis visus nešvarumas prausiklis visų tipų odai 
Ypatinga priežiūra – eko oda: sinergija augalinio medaus ir probiotiko atstato ir apsaugo veido odos ekosistemą. Tinka valyti veidui ir akims. Aktyvus ingredientai: eko oda formulė, anyžius ir laimas. Gaivinantis gelis praturtintas salicilio rūgštimi skirtas tinkamai nuvalyti odą, apsaugo, minkština ir lygina. Naudojimas: pirštų galiukais darant mažus sukamuosius judesius, gelio užtepti ant sudrėkintos veido ir kaklo odos. Leisti suputoti, nuplauti drungnu vandeniu. Nusausinti.

 

 

 

Demaquillant confort – švelnus pienelis visų tipų odai, ypač tinka sausai ir jautriai odai
Ypatinga priežiūra – eko oda: sinergija augalinio medaus ir probiotiko atstato ir apsaugo veido odos ekosistemą. Tinka valyti veidui ir akims. Aktyvus ingredientai: eko oda formulė, rožių ir japoniškos vyšnios ekstraktas. Puikiai drėkina ir apsaugo, praturtintas augaliniais aliejais, švelnus valomasis pagrindas. Naudojimas: pirštų galiukais darant mažus sukamuosius judesius, gaivinamojo valomojo pienelio užtepti ant viso veido ir kaklo. Perteklių nuvalyti.

 

 

 

H20/Eau Demaquillante – švelnus valomasis micelė vanduo visų tipų odai 
Ypatinga priežiūra – eko oda: sinergija augalinio medaus ir probiotiko atstato ir apsaugo veido odos ekosistemą. Tinka valyti veidui ir akims. Aktyvus ingredientai: eko oda formulė, dedešvos ir lino ekstraktas. Bemuilis micelinis vanduo puikiai nuvalo visus nešvarumus, atstato odos komfortą ir balansą. Naudojimas: valomuoju vandeniu sudrėkintu vatos diskeliu nuvalyti visą veidą, kaklą ir paakius. Veiksmą kartoti tol, kol vatos diskelis liks švarus.

 

 

 

Purifying mask – valomoji kaukė normaliai/linkusiai į riebumą veido odai
Pagrindiniai ingredientai: žaliasis molis – išvalo poras, sureguliuoja riebalinių liaukų išsiskyrimą, anyžius – atstato odos komforta, sutraukia poras, laimo ekstraktas – skaistina, lygina odą. Naudojimas: 2-3 k./sav. ant švarios odos, saugant zoną aplink akis. Palaikyti 10 min., nuplauti drungnu vandeniu, efektą sustiprinti toniku.

 

 

 

Confort mask – drėkinanti kaukė sausai/nuvargusiai odai
Pagrindiniai ingredientai: rožinis molis – atstato drėgmės balansą ir odos komfortą, rožės ekstraktas – minkština ir šalina odos nelygumus, japoniškų vyšnių ekstraktas – saugo nuo dehidratacijos, pailsėjusios odos efektas. Naudojimas: naudoti vakare ant švarios odos. Užtepus palaikyti 10 min. kol oda pasisavins tiek drėgmės, kiek reikia, likučius nuvalyti arba palikti visai nakčiai. 

 

 

 

Radiance mask – skaistinanti kaukė visų tipų odai 
Pagrindiniai ingredientai: geltonas molis – atgaiva odai, odos spalvos išlyginimas, stangrumo agentas – atstato odos komfortą, stangrumą, raudonųjų apelsinų ekstraktas – vitaminų kompleksas, apsauga nuo raukšlių atsiradimo, šviežumo pojūtis. Naudojimas: ant švarios odos. Užtepus ploniu sluoksniu, palaikyti 10 min, perteklių nuplauti šiltu vandeniu.

 

 

 

Mesolift – gaivinantis kremas, mezoterapijos alternatyva 
Kremas suvargusiai, praradusiai gyvybingumą ir sausai veido odai atgaivinti. Sudėtis: 15 % Vitaminų A, C, E, B5, B6, mineralinių medžiagų (geležis, kalcis, magnis, manganas) ir hialurono rūgšties „kokteilis“ ir be injekcijų odai suteikia stangrumo bei gyvybingumo. AHA rūgštis priduoda neįtikėtino gyvybingumo ir tonuso. Abrikoso sviestas ir laimo vaškas prisotinti riebiųjų rūgščių priduoda komforto ir puikia drėkina pavargusią ir sausą odą.

 

 

Dioptigel - gelis nuo „maišelių“ po akimis 

Dėl priešuždegiminių ir restruktūrizuojančių augalinių ekstraktų padeda atsikratyti „maišelių“ po akimis bei raukšlelių. Veiksmingumas įrodytas moksliniais ir klinikiniais bandymais. Sudėtis: rasakilių, gebenių, asiūklių ekstraktai, ramunėlės. Patvirtintas rezultatas. Maišeliai po akimis, patinimas buvo pastebėtas tarp 68% savanorių. PRIPAŽINTAS MATOMAS REZULTATAS. Sumažėja patinimas ir maišėlių atsiradimas 73%; odos komfortas 76%; lygi oda 70%. Klinikiniai tyrimai atlikti su 50 moterų (amžius nuo 22 iki 71 metų), kurios naudojo produktą iš ryto ir vakare 6 savaites.

 

 

Diopticerne - kremas nuo patamsėjusių (pamėlusių) ratilų po akimis 

Mažina mėlynes, apsaugo kraujagysles, paslepia patamsėjusias paakių zonas. Sudėtis: arnikų ir pelžiedžių ekstraktai, vitaminas E. Naudojimas: ne trumpiau kaip 1 mėnesį ratilus tepti ryte ir vakare. Lengvai patapšnoti, leisti nudžiūti. Rekomenduojama mėlyniems ir rudiems ratilams. Diopti akių priežiūros produktų efektyvumas įrodytas atlikus 17 nepriklausomų klinikinių tyrimų, patvirtintų Prancūzijos Sveikatos Ministerijos ir AFSSAPS: Tolerancijos testas buvo patvirtintas oftamologų ir stebint 300 savanorių. Klinikiniai tyrimai kiekvienos problemos sprendimas: raukšlės, patinimas, patamsėję ratilai. Klinikiniai tyrimai patvirtino produkto paklausą ir naudojimą tarp vartotojų. Patvirtintas rezultatas. Ratilai po akims buvo pastebėti tarp 68% savanorių. PRIPAŽINTAS MATOMAS REZULTATAS. Sumažėja ratilai po akims 70%; efektyus produktas skatinantis odos stangrumą 78%; žvalus žvilgsnis 66%. Klinikiniai tyrimai atlikti su 50 moterų (amžius nuo 19 iki 67 metų), kurios naudojo produktą iš ryto ir vakare 6 savaites.

 

 

 

Diopticreme - kremas nuo raukšlių po akimis 
Stabdo senėjimo procesą, neleidžia susidaryti raukšlėms ir raukšlelėms aplink akis bei akivaizdžiai jas sumažina. Drėkina odą ir padaro ją elastingą ir švelnią. Sudėtis: rasakilių, gebenių, asiūklių, slyvų, medetkų ekstraktai, gama orizanolis. Naudojimas: ne trumpiau kaip 1 mėnesį tepti ryte ir vakare. Rekomenduojama: nuo raukšlių ir dehidratacijos. Amžius - nuo 25 metų. Patvirtintas rezultatas. Raukšlės aplink akis buvo pastebėti tarp 68% savanorių. PRIPAŽINTAS MATOMAS REZULTATAS. Sumažėja “varnėlių” kojelės aplink akis 70%; pagerėja odos tonusas 78%; puikiai sudrėkinta oda 66%. Klinikiniai tyrimai atlikti su 54 moterų (amžius nuo 42 iki 64 metų), kurios naudojo produktą iš ryto ir vakare 6 savaitės.

 

 

 

Diopticalm – jautriems, pavargusiems vokams ir akių odai
Paprastojo saldymedžio ekstraktas ir hamamelio žiedų vanduo gaivina ir minkština paakių odą. Pašalinami nuovargio požymiai ir nuraminami sudirgę akių vokai. Sudėtis: arnikų ir pelžiedžių ekstraktai, vitaminas E. Naudojimas: ne trumpiau kaip 1 mėnesį ratilus tepti ryte ir vakare. Lengvai patapšnoti, leisti nudžiūti. Galima naudoti kaip kaukę, užtepus storesnį sluoksnį ir palaikyti 10 min. Perteklių nuvalyti. Galima naudoti nuolat esant diskomfortui, išsausėjimui ir niežuliui. Klinikiniai tyrimai: Paakių oda yra „pailsėjusi“ 97%; paakiai yra „apraminti“ 85%; raudonumas ir perštėjimas nuramintas 72%. Po 28 dienų naudojimo: Paakiai yra apraminti ir puikiai sudrėkinti 91%; raudonumas ir perštėjimas nuramintas 81%; tyrimai atlikti su 32 moterimis (amžius nuo 18 iki 60). Produktas buvo naudojamas kartą per dieną 4 savaitės. Produktas be parabenų, dirbtinių dažiklių ir kvapų. Patikrintas oftamologų.

 

 

 

Phytolastil gelis nuo strijų nėščioms - gaivus ir nelipnus gelis 
Susideda iš 35 % sinergiškai veikiančių fitoterapinių medžiagų. Priemonė įrodė savo veiksmingumą strijų prevencijos srityje. Sudėtis: rasakilių, gebenių, asiūklių ekstraktai, veikliųjų medžiagų koncentracija: 35 %. Naudojimas: naudoti masažuojant krūtis, pilvą, klubus ir šlaunis, 1 kartą per dieną, nuo trečiojo nėštumo mėn. ir po gimdymo. Patikrinta gimdymo stacionaruose.

 

 

 

Phytolastil Solute nuo strijų - tirpalas iš augalinių ekstraktų 
Koncentracija-80 %, sinergiškai veikiančių fitoterapinių medžiagų, pasiekiama teigiamų rezultatų, šalinant susidariusias strijas, sumažinant jų pastebimumą. Sudėtis: rasakilių, gebenių, asiūklių ekstraktai, veikliųjų medžiagų koncentracija: 80 %. Naudojimas: 2 kartus per dieną, ne trumpiau kaip 2 mėnesius, naudoti probleminių zonų masažui.

 

 

 

Arkeskin - praturtintas veido kremas sausai ir labai sausai veido odai (ypač klimakteriniu periodu)
Užtikrina neprilygstamą komfortą odai, kasdien kovoja su amžiaus žymėmis ir odą padaro akivaizdžiai jaunesnę, stangresnę, gerai drėkina. Apsaugo nuo senėjimo. Sudėtis: „Aliejaus vandenyje“ emulsija, 0,5 % cytonacre® sp, 5 % kaštonų ekstraktas, 5 % NMF (natūralaus drėkinamojo faktoriaus) ir hialuroninės rūgšties kompleksas. Naudojimas: ryte ir (ar) vakare lengvai masažuojant patepti veidą ir kaklą. Galima naudoti kaip dieninį, taip ir naktinį kremą.

 

 

 

Ultra Body Lift 10 nuo riebalų sankaupų - riebalus šalinantis koncentratas
Pirmąjį kartą kosmetinėje liekninamojoje priemonėje suderintas aktyvusis kofeinas (10 %), veikiantis riebalus, ir aspartamas, veikiantis cukrų. Šis labai gerai įsigeriantis serumas be alkoholio, pasižymintis stipriomis lyginamosiomis savybėmis, padeda greitai pašalinti riebalų sankaupas. Po dviejų savaičių sumažėja riebalų sankaupų, siluetas atrodo pasikeitęs, kūno linijos – lieknesnės. Naudojimo būdas: 4 savaites naudoti ryte ir vakare, užpakaliui, klubams ir šlaunims, masažuojant sukamaisiais judesiais. Sudėtis: 10 % aktyviojo kofeino, aspartamas, saldymedžių ekstraktas, liftilinas® (kviečių baltymas). Paskelbkite dietą riebalų sankaupoms! 10 % aktyviojo kofeino, aspartamas ir saldymedžių ekstraktas; – 2,7 cm šlaunų apimtis; be alkoholio, drėkinamoji priemonė.

 

 

 

Bust Lift Modelage - modeliuojamasis-stangrinamasis kremas nuo dėmių krūtų ir dekolte srityse 
Stangrina ir patempia biusto odą. Ji tampa tolygesnė, paslepiamos pigmentinės dėmės. Sudėtis: 3% lazdyno riešutų peptidų- nuo suglebimo, 1% Japoniškų mandarinų ekstrakto- nuo dėmių. 6% veikliųjų medžiagų (2% AHA, 4% drėkinamųjų medžiagų). Naudojimas: tepti ryte ir vakare, lengvai masažuojant, ne trumpiau, kaip 4 savaites. Tinka naudoti po nėštumo.

 

 

 

Body Slim – stipraus poveikio serumas nuo celiulito, stangrumo praradimo, sustiprina drenažą 
Koreguoja matomus celiulito nelygumus: apelsino žievelė, stangrumo praradimas, patinimas. Atstato odos kokybę. Ingredientai: 2% patentuota WTB formulė (lotuso, baltojo gluosnio ekstraktai ir biotechnologiniai peptidai), 12,5% Lipo Reverse ( 10% aktyvaus kofeino + 2,5 glaucine komplekso), šeivamedžio ekstraktas ir kviečių poteinai. Sudėtyje nėra alkocholio. Rezultatas jau matosi po 14 dienų naudojimo. Atlikti visi klinikiniai tyrimai. Naudojimas: naudojamas celiulitinių zonų masažui, ryte ir vakare. Kursas – 6 savaitės.

 

 

 

Phytrel - koncentratas krūtų odai stangrinti
Sudėtis: šalavijo, asiūklio, gebenės, varnalėšos ekstraktas skatina elastino ir kolageno sintezę. Nuolat naudojant, atnaujinamas krūtų odos stangrumas, įgyjama norima forma. Kartu drėkinama oda. Minimalus kursas – 8 savaitės. 
Naudojimas: 8 savaites reguliariai, 2 k./d., tepti krūtis ir biustą, švelniai masažuojant sukamaisiais judesiais

 

 

 

Phytophyline – nuo celiulito ampulės
Tirpalas iš augalinių ekstraktų (koncentracija-80 %), sinergiškai veikiančių fitoterapinių medžiagų, pasiekiama teigiamų rezultatų, šalinant susidariusį celiulitą, sumažinant jo gylį ir plotį. Kaip naudoti: 2 kartus per dieną, ne trumpiau kaip 2 mėnesius, naudoti probleminių zonų masažui. Sudėtis (ingridientai): rasakilių, gebenių, asiūklių ekstraktai, veikliųjų medžiagų koncentracija: 80 %.

 

 

 

Deridium kremas nuo raukšlių normaliai ir mišriai veido odai
Optimaliai drėkina odą. Diena po dienos ši tiršta priemonė pagerina odos išvaizdą,sumažina raukšlių kiekį ir dydį, grąžina odai komfortą,tonusą ir elastingumą. Sudėtis: rasakilės, gebenės, asiūkliai, drėkinamosios medžiagos, ežiuolės, vit.E, UV filtras.
Naudojimas: tepti kasdien ryte ir vakare ant švarios odos. Pagamintas iš senėjimą stabdančių veikliųjų medžiagų (rasakilių, gebenių, asiūklių), skatinančių naujų elastinių skaidulų ir kolageno gamybą, ir iš drėkinamųjų medžiagų, kad veiksmingai kovotų su laiko žymėmis (raukšlelėmis ir pirmosiomis raukšlėmis) ir optimaliai drėkintų. Diena po dienos ši tiršta priemonė pagerina odos išvaizdą, sumažina raukšlių kiekį ir dydį, grąžina odai komfortą, tonusą ir elastingumą. Sudėtis: rasakilės, gebenės, asiūkliai, drėkinamosios medžiagos, ežiuolės, vitaminas E, UV filtras.

 

 

 

Deridium kremas sausai ir labai sausai odai – apsauga nuo raukšlių ir stiprus drėkinimas
Šis kremas, praturtintas nuo sausėjimo saugančiomis medžiagomis (rasakilėmis, gebenėmis, asiūkliais), skatina naujų elastinių skaidulų ir kolageno gamybą, padarydamas odą lygesnę, jaunesnę ir švelnią. Diena po dienos šis praturtintas kremas pagerina odos išvaizdą, sumažina raukšlių kiekį ir dydį, grąžina odai komfortą, tonusą ir elastingumą. Naudojimo būdas: tepti ryte ir (ar) vakare ant labai gerai nuvalytos odos. Sudėtis: rasakilės, gebenės, asiūkliai, ežiuolės, vitaminas E, hidrogenizuotas kokoso riešutų aliejus, kukurūzų aliejus, UV filtras.

 

 

 

Mesolift serumas - priemonė suvargusiai, praradusiai gyvybingumą ir sausai veido odai atgaivinti
Sudėtis: 15 % vitaminų, mineralinių medžiagų ir hialurono rūgšties „kokteilis“ ir be injekcijų odai suteikia stangrumo bei gyvybingumo. Naudojimas: kelis lašus ryte ir vakare ant švarios odos masažuojamaisiais judesiais.