„Numis® Med“ pristatė kosmetikos, skirtos veido odai prižiūrėti, naujoves

„Numis® Med“ pristatė kosmetikos, skirtos veido odai prižiūrėti, naujoves

Dar 1950 m. Vokietijoje įkurtos kompanijos „Mann & Schroder“ prekinis ženklas „Numis® Med“, pamėgtas ir vertinamas daugelyje pasaulio šalių, taip pat ir Lietuvoje, pristatė naują savo produkciją – micelinį valomąjį vandenį, micelinį valomąjį gelį bei drėkinamąjį toniką.

Micelių privalumai

Micelės – tai tam tikros molekulinės struktūros, sudarytos iš fosfolipidų molekulių, kurių viena dalis vandenį stumia, o kita – traukia. Tirpale šios struktūros susispiečia į mažas sferas ir neišsisluoksniuoja. Prilietus prie odos, lipidinė dalis tirpina makiažą ir odos riebalų perteklių. Nešvarumų dalelės lengvai atsisluoksniuoja nuo veido ir lieka ant vatos padelio. Taip sumažinamas poreikis stipriai trinti ar spausti, tausojama jautri veido ir ypač paakių oda.

Unikalios medžiagos

„Numis® Med“ naujoje veido kosmetikoje micelės – nevienintelės išskirtinės veikliosios medžiagos. Sudėtyje yra ir patentuotos, pagal pažangią technologiją su dermatologais sukurtos raminančios medžiagos – „SymCalmin®“ – laboratorijoje susintetintų avenantramidų, natūraliai randamų avižose. Avenantramidai nesukelia alerginių reakcijų, todėl tinka net ir ypač jautriai odai.

Specialiai „Numis® Med Sensitive“ kosmetikos linijai sukurtas ir aktyvusis ingredientas –„Hydrolactol®“. Tai medžiaga, naudojama kaip drėkinamasis komponentas, sudaryta iš natrio laktato, pieno rūgšties, glicerino, sorbitolio ir šlapalo, kurie palaiko natūralią rūgštinę odos pH bei mažina odos sudirginimo riziką. Tyrimų duomenimis odos drėgmės lygis padidėja iki 84 proc.

Kokybės sertifikatai

Visiems naujiems „Numis® Med“ produktams suteiktas nepriklausomos Vokietijos laboratorijos „Dermatest® GmbH“ penkių žvaigždučių kokybės sertifikatas. Šį įvertinimą gauna tik produktai, atitinkantys aukščiausius gamybos standartus, patikrinti sudėtingiausiais bei tiksliausiais testavimo metodais ir atitinkantys visus kokybės reikalavimus.

„Mann & Schroder“ garantuoja, kad naujo „Numis® Med“ micelinio valomojo vandens, valomojo gelio bei drėkinamojo toniko sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, dažiklių, silikonų, kvapiklių. Tai leidžia nesibaiminti dėl pašalinių reakcijų ir kasdien džiaugtis subalansuota, sveika bei gražia veido oda.