Serumas – stipriausia jūsų odos priežiūros priemonė

Serumas – stipriausia jūsų odos priežiūros priemonė

Apžvelgusi savo kosmetikos stalelį sunkiai randate serumo buteliuką? O deja, tai galėtų būti viena būtiniausių jūsų odos grožio puoselėjimo priemonių!  Apie serumų efektyvumo formulę, jo paskirtį bei ypatybes skaitykite straipsnyje. Kas tai? Kada jis naudojamas? Kaip išsirinkti tinkamą?

Serumas yra lengvos tekstūros odos priežiūros priemonė, pasižyminti didele biologiškai veikliųjų medžiagų koncentracija ir turinti intensyvesnį poveikį nei dieniniai ar naktiniai kremai. Jeigu kremą paprastai renkamės pagal odos tipą ir ieškome produkto, kuris apsaugotų odą nuo išorės veiksnių bei suteiktų komforto jausmą, tai serumo pasirinkimo taisyklės yra kiek kitokios.

Prasiskverbti ir pasiekti giliuosius odos audinius, nuo kurių būklės priklauso odos išvaizda – pagrindinė serumo užduotis. Norėdami išsirinkti tinkamą serumą, turėtumėte įsivardinti odos problemą, kurią norite pakoreguoti. Raukšlės, odos suglebimas, skaistumo ir spindesio trūkumas, dehidratacija ar pigmentacija – būtent tai bus jūsų orientyras renkantis išskirtinius rezultatus suteikiantį serumą.  

 

Patarimais dalijasi estetinės medicinos produktų kompanijos „LaboratoiresFILORGA“ ekspertai.


Drėgmę praradusi, šerpetojanti oda, tempimo pojūtis – tai požymiai, atspindintys drėgmės trūkumą odoje. Hialurono rūgštį odoje išsaugantis serumas„Hyal-Defence“ apsaugo ją nuo laisvųjų radikalų poveikio, išlaiko ją dermoje, idealiai tinka norint ilgiau pratęsti hialurono rūgšties injekcijų ar mezoterapijos poveikį. Ieškantiems produkto, kuris grąžintų odai sveiką spindesį ir užpildytų odą drėgme – hialurono rūgšties koncentratas „Hydra-Hyal“. Geriausias šios molekulės savybes atskleidžiantis serumas veikia kaip drėgmės pliūpsnis ir paskatina hialurono rūgšties gamybą odoje bei užtikrina 24 val. trunkantį drėkinimą.

 

 

Gryno vitamino C koncentratas „C-Recover“ yra daugiafunkcis ir itin veiksmingas: ši priemonė stiprina odos kapiliarus, skatina odos regeneraciją, šviesina odą, saugo nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio ir priešlaikinio odos senėjimo. Tai puiki priemonė tiems, kieno oda atrodo pavargusi, negyvybinga, raukšlėta, jautri, praradusi spindesį bei tonusą.

 

 

Raukšles puikiai įveiks „Meso+“ serumas. Tai koncentruota veikliųjų medžiagų ir vitaminų injekcija su inkapsuliuotu retinoliu, skatinanti giluminę regeneraciją bei aktyvuojanti odos atsinaujinimo procesus.  Naudodami ryte/vakare prieš kremą galėsite džiaugtis putlia bei itin lygia oda be jokių priekaištų!

 

 

Elastingumas yra jaunos odos pagrindas, o suglebusi, tonuso netekusi oda daugeliui moterų tampa netgi svarbesniu klausimu nei raukšlės. Veido ovalą modeliuojantis ir odą stangrinantis serumas „Skin-Structure“ didina odos tankį, suaktyvina kolageno bei elastino gamybą, pakelia dėl gravitacijos žemyn nusmukusią odą ir padeda atkurti pakitusius veido kontūrus. 

 

 

Ir nors serumas yra pati efektyviausia odos priežiūros priemonė, net ir pačių serumų tarpe visada galima rasti priemonę-lyderį. Remdamasi patirtimi estetinėje medicinoje, Laboratoires FILORGA sukūrė ypatingai pažangų serumą, apjungiantį du moterų geidžiamiausius poveikius priešraukšlinį bei stangrinantį. Novatoriška technologija viename buteliuke sujungia dvi itin efektyvias formules – veiksmingą priešraukšlinį koncentratą bei intensyvų stangrinantį gelį su patempimo efektu. Pasitelkdamas ingredientus, naudojamus estetinės medicinos procedūrose, TIME-ZERO serumas koreguoja visų tipų raukšles. 

 

4 raukšlių tipai – 4 estetinės medicinos technikos joms spręsti

Giliosioms raukšlėms į užpildus panašų poveikį suteikia hialurono rūgštis, iškeldama ir užpildydama raukšles. Nuovargio raukšlėms mezoterapijos efektą suteikia matrikinais papildytas atjauninamasis kokteilis NCTF®. Šis kompleksas suaktyvina ląstelių veiklą, odos spindesį, revitalizuoja odą ir mažina nuovargio raukšles bei paskatina audinių regeneraciją. Veikdami sinergiškai, naujos kartos tripeptidas bei heksapeptidas atpalaiduoja veido bruožus bei mimikos raukšlėms suteikia botokso efektą. Gliukonolaktonas - profesionaliose šveitimo procedūrose naudojama polihidroksirūgštis – derinamas su į retinolį panašia veikliąja medžiaga ir suteikia šveitimo efektą bei padeda išlyginti paviršines raukšles.

Kad ir kokį serumą pasirinktumėte, prisiminkite, jog pilnai odos priežiūrai vien serumo neužtenka – grožio ritualą būtina užbaigti kremu, nes jis odai teikia apsauginę funkciją, o serumas tik koreguoja odos problemą. Lukterėkite, kol serumas įsigers, tada tepkite jūsų odos tipui tinkančiu kremu. Kokybiškas serumas į odą įsigeria per keletą minučių nepalikdamas aliejingo ar lipnaus pojūčio, o paties produkto pakanka vos keleto lašų.

 

Jūsų priešraukšlinis grožio ritualas:

1.      Kruopščiai nuvalykite veidą miceliniu vandeniu.

2.      Užtepkite ant odos keletą lašų priešraukšlinio stangrinamojo serumo TIME-ZERO. Leiskite produktui susigerti.

3.      Akių zonai naudokite TIME-FILLER EYES. Kremu tepkite ne tik paakius, bet ir viršutinį voką, judančią voko dalį bei prie pat blakstienų augimo linijos.

4.      Veido odai naudokite priešraukšlinį kremą TIME-FILLER.