Skaisčios odos paslaptys

Skaisčios odos paslaptys

Tas skaistumas neregėtas!

Sakote, kad net labiausiai papilkėjusią, miesto taršos, tabako dūmų, nemigo naktų ir streso iškankintą odą galima užtepti storu sluoksniu skaistinamosios pudros, skruostus parausvinti skaistalais ir  jau galim pasitikti pavasarį?

Deja, makiažo tendencijos negailestingos nenatūraliai atrodančiam makiažui. Taigi, norint pasauliui rodyti skaisčios odos įvaizdį reikia... tiesiog  gražios odos. Gaivios ir švytinčios natūraliai, iš vidaus, kaip po šaunių atostogų. Gerai, kad yra priemonių, kurios šį gelbėjimosi procesą papildys esminiu akcentu – konkrečia, skubia energijos injekcija papilkėjusiai, skaistumą praradusiai odai. Tai – vitaminas C.

 

(Ne)elementarus vitaminas C

Ne žirniukai odai, o kita forma – koncentruota, stabilizuota ir svarbiausia – aktyvi. Paprastai vitaminas C – (askorbo rūgštis) greitai suyrantis, nestabilus. Atsižvelgdamos į tai, turite rinktis tik tas priemones, kuriose vitaminas C yra stabilizuotas ir pasižymi lipofilinėmis savybėmis, todėl žymiai lengviau įsiskverbia į odą.

Būtent toks vitaminas C yra Sensilis Skin Delight skaistumo ir energijos suteikiančių priemonių rinkinio sudėtyje. Būtent toks vitaminas C skatina odos medžiagų apykaitą, stiprina jos apsaugines funkcijas, atgaivina ir šviesina odą, balina šlakus ir pigmentines dėmes, greitina audinių regeneraciją ir kolageno sintezę. Dėl puikių antioksidacinių savybių, vitaminas C saugo odą nuo neigiamų išorės veiksnių, lėtina senėjimą. Naudojant priemones su vitaminu C, oda skaistėja, stiprėja, tampa švytinti. Šalia vitamino C, priemonėse Sensilis Skin Delight yra daug kitų vertingų odai veikliųjų medžiagų, kurios įsilieja į keturis veiksmingus produktus.

 

Trys priemonės – vienam tikslui

Sensilis Skin Delight veido puoselėjimo liniją sudaro trys priemonės: skaistumo ir energijos suteikiantis jauninamasis dieninis kremas su SPF15, odos skaistumą ir energiją aktyvinantis naktinis kremas kartu su 4 ampulėmis stabilizuoto vitamino C (10 %) serumo bei unikalus gaivinamasis juodasis šveitiklis. Visos priemonės iš Sensilis Skin Delight šeimos veikia išvien, papildo, sustiprina viena kitos pasiektus rezultatus, kol galiausiai jūsų odoje apsigyvena šviesa ir energija. Skin Delight grožio priemonėse iki 93 % aktyviųjų ingredientų yra natūralios kilmės. Beje, visi Sensilis prekės ženklo produktai pasižymi malonia tekstūra, juos lengva tepti, nesvarbu ar kremą, ar šveitiklį. Šios linijos produktai skirti visiems odos tipams, o subtilus ličių, kivių ir svarainių aromatas, susipynęs su orchidėjų ir našlaičių kvapu apgaubia odą jaukia prabanga.


Juodasis šveitiklis

Pradėkite nuo juodojo gaivinamojo šveitiklio Sensilis Skin Delight. Norėdamos puikių rezultatų, pirmiausia turite pašalinti mirusias odos ląsteles, kad odai būtų lengviau pasisavinti veikliąsias puoselėjimo priemonių medžiagas. Juodos spalvos odos šveitiklyje – korundo dalelytės aktyvintos anglies glėbyje, veismingumo tyrimais nustatytas efektyvumas pirmą kartą panaudojus – net 30% padidėjęs veido skaistumas. Aktyvintoji anglis valo odą: sugeria riebalų perteklių ir nešvarumus iš odos porų, padeda švelniai nuvalyti mirusios  odos ląsteles ir suteikia skaistumo papilkėjusiai, senėjimo požymių, streso ar aplinkos taršos paveiktai odai. Korundo dalelytės yra vos minkštesnės už deimantus, o jų paviršius yra nelygus, todėl jos giliai ir efektyviai šveičia odą. Oda minkštėja, šviesėja, mažėja spuogelių,vienodėja odos tonas, oda atrodo skaistesnė ir jaunesnė. Stabilizuotas vitaminas C šviesina odą, suteikia jai gyvybingumo ir energijos. Vitaminas E saugo odos ląsteles nuo senėjimo ir stiprina odos atsparumą. Ši priemonė skatina ląstelių regeneraciją, glotnina odą ir vienodina jos spalvą. Šveitikliu gali džiaugtis bet kokio tipo oda, taigi, 1-2  kartus per savaitę uoliai sukite ratukus pirštų galiukais, ant veido odos tepdamos šveitiklį.

 


Naktinis kremas ir energija ampulėse

Sensilis Skin Delight odos skaistumą ir energiją aktyvinantis naktinis kremas  - veiksmingų aktyviųjų augalinių ekstraktų ir stabilizuoto vitamino C derinys, pastebimai skaistinantis odą. Kol jūs miegate, vitaminui C į pagalbą skuba Rabdosia Rubescens ir Siegesbeckia Orientalis ekstraktai kartu su kininio ožerškio uogų (goji) ekstraktu, slopinantys pagrindinių pigmentų (melanino ir hemoglobino) intensyvumą. Oda tampa šviesesnė, spalva vienodesnė. Nuo išorinio streso poveikio saugo ženšenio, obuolių ir persikų ekstraktai, kurie detoksikuoja ir saugo nuo neigiamos aplinkos veiksnių, pavyzdžiui, taršos, klimato pokyčių poveikio. Magnio sulfato ir lotosų ekstrakto, kuriame gausu eterinių aliejų, derinys padeda odai atsipalaiduoti, suteikia energijos ir mažina nuovargio žymes. Hialurono rūgšties ir fosfolipidų derinys skatina odos drėkinimą ir stiprina hidrolipidų plėvelę, padėdamas atkurti natūralią odos struktūrą. Efektyvumo studijos rodo, kad 28 dienas naudojamas kremas  padidina odos skaistumą 28%, odos drėgnumas padidėja daugiau nei 30%, pastebimai pagerėja odos struktūra ir mažėja raukšlių. Naktinį kremą naudokite kas vakarą po 21 valandos, nes tokiu paros metu prasideda odos atsinaujinimo procesai. Intensyvesniam skaistumo efektui kartą per savaitę, prieš naudodami naktinį kremą, odą ištepkite kita, itin koncentruota priemone –  aktyvinamuoju serumu su vitaminu C (10 %). Šio stipraus poveikio serumo sudėtyje yra ir ramunėlių ekstrakto, kuris švelniai glaisto odos pajautrėjimą, kurį gali laikinai pažadinti didelė vitamino C dozė.

 

Dieninis kremas

Paskutinysis, bet ne mažiau svarbus ir galingas Sensilis Skin Delight linijos produktas – skaistumo ir energijos suteikiantis jauninamasis dieninis kremas su SPF15, kuriame, prie visų esminių veiksmingųjų dalių – Rabdosia Rubescens, Siegesbeckia Orientalis, kininio ožerškio uogų (goji), ženšenio, obuolių ir persikų, lotosų aktyvių augalinių ekstraktų, magnio sulfato ir stabilizuoto vitamino C, prisijungia ir apsauga nuo saulės, kuri yra tiesiog būtina dienos metu. Dieninis kremas pastebimai skaistina odą, slopina pigmentines dėmes, saugo nuo išorinio streso poveikio, žalingų saulės spindulių, mažina nuovargio žymes. Hialurono rūgšties ir fosfolipidų derinys skatina odos drėkinimą ir stiprina hidrolipidų plėvelę, padėdamas atkurti natūralią odos struktūrą. Kasdienio naudojimo rezultatai bus matyti po 28 dienų, oda bus palepinta, o šviesa ir energija – užrakinta ant jūsų skruostų. Ar ne to labiausiai norisi ?!

Naudodamos Sensilis Skin Delight jau po mėnesio pastebėsite, kad pamiršote, kad kaktoje iš jūsų jaunystės šaipydavosi jau ryškėjanti pigmentinė dėmė, vis rečiau prisiminsite kreminę pudrą ir maskuoklius, bet atrodysite vis gaiviau. Beje, jūsų oda mėgsta ne tik vitaminą C. Dar ji tiesiog dievina už jus pakalbėti. Kai ji bus graži, tai ir kalbės apie jus tik gražiai.