Veido odos priežiūra keičiantis sezonams: iš vasaros į rudenį

Veido odos priežiūra keičiantis sezonams: iš vasaros į rudenį

„Keičiantis sezonui, natūralu, kad oda tampa sausesnė, šerpetoja, dažnai jaučiamas tempimo pojūtis, išsiplečia veido odos kraujagyslės ir vargina raudonis, todėl labai svarbu tinkamai apsaugoti savo odą“, – teigia kosmetologė Violeta Verbelytė (Grožio namai „Vi“).

1. Veido odos maitinimas

Prieš eidami į lauką, nepamirškite pamaitinti veido odos. Tam puikiai tiks DIEGO DALLA PALMA PRO drėkinamasis kremas, kuris ne tik maitina odą, bet ir gali padėti kol aprims nemalonios odos reakcijos, galinčios sukelti diskomfortą. Šis kremas puikiai tinka sausai ir ypač jautriai odai, jo sudėtyje nėra konservantų ir kvapniųjų alergenų.

2. Veido odos drėkinimas

Kitas ne mažiau svarbus kasdienės odos priežiūros žingsnis – jos drėkinimas. Šaltis, vėjas, drėgmė, oro  temperatūros svyravimai lauke ir patalpose labai sausina odą. Nakties metu, kai mūsų organizmas ilsisi, oda efektyviau pasisavina biologiškai aktyvias medžiagas, todėl, pasirinkus tinkamą kremą ar serumą, mes galime ne tik drėkinti odą, bet ir paskatinti odos regeneracijos ir medžiagų apykaitos procesus.

Odos drėkinimui kosmetologė Violeta Verbelytė rekomenduoja visiems odos tipams tinkantį SESDERMA drėkinamąjį veido kremą RESVERADERM ANTIOX. Šis kremas ne tik drėkina: pagrindinė jo veiklioji medžiaga resveratrolis yra stipriausias augalinės kilmės antioksidantas, saugantis mūsų ląsteles nuo laisvųjų radikalų ir tokiu būdu užkertantis kelią odos senėjimui.

               

3. Vitamino C nauda    

Visi esate girdėję apie vitaminą C, bet ar tikrai žinote, kokia jo nauda veido odai? TOP produktu Jūsų rudens kosmetinėje galėtų būti FILORGA vitamino C koncentratas C-RECOVER. Šis koncentratas su grynuoju vitaminu C ne tik šviesina pigmentines dėmes, tačiau pasižymi ilgalaikiu drėkinimu, taip pat intensyviai skatina kolageno gamybą, stimuliuoja odos audinius ir suteikia odai švytėjimo. Naudokite jį prieš naktinį kremą.

4. Kova su nuovargiu

Stresas darbe, nuolatinė įtampa, skubėjimas, kokybiško poilsio trūkumas – tai problemos, su kuriomis susiduriame kiekvienas. Kosmetologė Violeta Verbelytė dažnai iš savo klientų išgirsta klausimą: „Kaip greitai ir efektyviai galėčiau atgaivinti savo odą?“ 

Kovoti su nuovargiu Jums gali padėti SVR skaistinamoji, švytėjimą atkurianti kaukė HYDRACID C50. Tai – pažangi dvejopo poveikio priemonė: putų pavidalo skaistinamoji veido kaukė ir švelnus odos šveitiklis. Ši kaukė koreguoja visus nuovargio požymius, atkuria odos skaistumą bei intensyviai drėkina. Tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai.

           

5. Pirmoji pagalba sausai odai

Dehidratuota oda vargina daugelį iš mūsų, ypač keičiantis metų laikams. Taip atsitinka dėl sausos aplinkos įtakos mūsų odai: oro kondicionierių automobilyje ir biure, šildymo ir kt. Pirmoji pagalba sausai odai galėtų būti URIAGE terminis vanduo . Ši priemonė drėkina ir skatina odos regeneraciją, gali padėti kol aprims nemalonūs odos pojūčiai. Terminį vandenį galima purkšti ir ant makiažo, todėl šis mažas grožio ritualas patogus visur ir visada.

           

 

„Nepamirškite, kad siekiant maksimalių rezultatų labai svarbu nepraleisti nei vieno odos priežiūros žingsnio“, – pabrėžia kosmetologė Violeta Verbelytė.