

GYMON išrūgų baltymų kokteilis PROTEIN WPC 80, braškių skonio, 1 kg
Kaina elektroninėje parduotuvėje gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse.
Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Pristatymas: Daugiau apie galimus pristatymo būdus
Dažnai perkama kartu
Panašios prekės
Puikaus skonio išrūgų baltymai – tiesiai iš gamintojo. Vienoje porcijoje yra net 21 g visavertį aminorūgščių derinį turinčių baltymų.
„GymON“ baltymų koncentratas WPC80 (Whey protein concentrate 80) – tai aukštos kokybės baltymų milteliai, skirti puikaus skonio kokteiliams. Net 89,1 proc. produkto sudėties sudaro išrūgų baltymai, kuriuos išgauname gamindami sūrius „Vilkyškių pieninėje“.
Išrūgų baltymai – tai visaverčiai baltymai, kuriuos sudaro nepakeičiamos bei pakeičiamos aminorūgštys, iš jų ir šakotosios grandinės aminorūgštys (BCAA, angl. Branch-Chained Amino Acids): izoleucinas, leucinas, valinas. Tai – vienas šaltinių, iš kurių organizmas geriausiai įsisavina baltymus.
Kūrėme šį produktą žmonėms, kurie ryžtingai siekia užsibrėžto tikslo – auginti savo raumenis arba išlaikyti raumenų masę. Rinkitės „GymON“, jeigu norite greičiau atsigauti po treniruotės, subalansuoti savo mitybą ar kontroliuoti kūno svorį.

Tinka alergiškiems: | Ne |
Tinka diabetikams: | Ne |
Ekologiškas: | Ne |
Natūralus: | Ne |
Amžiaus grupė: |
Suaugusiems
|
30 g baltymo suplakite su 250–300 ml vandens arba pieno. Skysčio kiekį derinkite pagal savo skonį – kokio intensyvumo skonio ir tekstūros baltymų kokteilį labiausiai mėgstate.
- Vienai porcijai pasemkite 30 g baltymų miltelių.
- Sumaišykite su 250–300 ml vandens arba pieno.
- Gerai išplakite.
„GymON“ kokteilį gerkite 30 minučių prieš arba po treniruotės. Jeigu Jūsų tikslas subalansuoti suvartojamų baltymų kiekį, vartokite „GymON“ Jums patogiu metu, derindami su sveika mityba, subalansuota Jūsų gyvenimo būdui.
Laikykite vėsioje sausoje vietoje, venkite tiesioginių saulės spindulių.
Išrūgų baltymų koncentratas – 94,4 % (PIENAS), kvapiosios medžiagos, tirštikliai (puepnių derva, ksantano derva, karageninas, celiuliozės derva), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), saldikliai (sukralozė, acesulfamas K), dažiklis burokėlių raudonasis, valgomoji druska.