NEURORUBINE

XIX amžiaus mokslininkai, tyrinėjantys žmonių mitybą, pradėjo nustatyti visas maistui reikalingas maistines medžiagas. Jie žinojo, kad organizmui reikalingos maistinės medžiagos, tokios kaip baltymai, riebalai ir cukrus, kad sukurtų audinius ir kurstytų biologinius procesus,. Tačiau tapo aišku, kad net ir tada, kai kalorijų buvo daug, buvo keletas gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų, kurių trūkumas sukeltų katastrofiškas ligas ir mirtį. Vienas iš pirmųjų nustatytų trūkumo sindromų buvo skorbutas, vitamino C trūkumas. Būtent šių gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų trūkumo tyrimai ir vykdymas leido atrasti B grupės vitaminus - vandenyje tirpių chemikalų grupę, kuri veikia su fermentais, palaikančiais įvairiausias kūno funkcijas.

Rodomi produktai 1 iš 1
Rodomi produktai 1 iš 1