

ŠVF žolelių arbata GRIPOLIS IMUNITETUI, 20 vnt.
Kaina elektroninėje parduotuvėje gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse.
Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Dėmesio! Užsakymų pristatymas gali užtrukti ilgiau nei įprastai. Apgailestaujame! Daugiau apie galimus pristatymo būdus
Dažnai perkama kartu
Vaistažolių arbata imuninės sistemos veiklai palaikyti.
Ežiuolių žolė, erškėčių vaisiai, juoduogių šeivamedžių vaisiai gali padėti palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, gali padėti apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Sudetyje yra paprastojo saldymedžio – sergantieji hipertenzija turėtų vartoti saikingai.
Grynasis kiekis: 40 g (20 vnt.).
Gamintojas: pagaminta pagal UAB „Acorus Calamus“ užsakymą Švenčionių vaistažolių fabrike.
UAB „Acorus Calamus“,
Adutiškio g. 3/4, LT-18110 Švenčionys, Lietuva,
tel.: +370 618 17605,
Tinka alergiškiems: | Taip |
Tinka diabetikams: | Taip |
Ekologiškas: | Ne |
Natūralus: | Taip |
Lytis: |
Suaugusiems ir vaikams
|
Paskirtis: |
Imunitetui
|
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 pakelį (2 g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Sudedamosios dalys: ežiuolių žolė (Echinacea – 35 %, šeivamedžių vaisiai (Sambucus nigra) – 25 %, erškėčių vaisiai (Rosa canina) – 20 %, kiaulpienių šaknys (Taraxacum officinale) – 12 %, saldymedžio šaknys (Glycyrrhiza glabra) – 5 %, juodieji pipirai (Piper nigrum) – 3 %.
|
100 ml paruoštos arbatos / 100 ml Prepared tea |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos / 600 ml Prepared tea daily intake |
Energinė vertė/ energy value |
6 kJ/1 kcal |
38 kJ/9 kcal |
Riebalai / fat |
< 0,1 g |
< 0,1 g |
Iš kurių / of which: |
|
|
|
< 0,1 g |
< 0,1 g |
Angliavandeniai / carbohydrates |
0,37 g |
2,22 g |
Iš kurių / of which: |
|
|
|
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai / proteins |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska /salt |
0,0019 g |
0,0114 g |