2018 metų pavasario makiažo tendencijos

2018 metų pavasario makiažo tendencijos

Pajutus pirmuosius šiltus saulės spindulius daugumai iš karto kyla mintis – pavasaris sugrįžo. Moterims tai daugiau nei šiltojo sezono pradžia – tai proga atnaujinti savo įvaizdį, o paprasčiausia dalis prasideda nuo makiažo. Kokios bus pagrindinės 2018 metų pavasario makiažo tendencijos plačiau papasakos profesionali vizažistė Justina Gafaro (makiažo studija GAFARO).

1. Gaiviai ir natūraliai atrodanti oda

Šiemet į madą sugrįžta natūraliai atrodantis makiažas – skaisti, švytinti, sveikai atrodanti oda. Tokį įvaizdį nesudėtinga sukurti – svarbu parinkti tinkamas priemones, nereikia bijoti naudoti daugiau nei vieną. Justina natūraliam įvaizdžiui sukurti naudoja Jane Iredale skystą mineralinį makiažo pagrindą, Bodyography Skin Perfecter maskuoklį (kurį pamėgusi yra ir pati Kim Kardashian) bei Jane Iredale presuotą mineralinę pudrą. Jane Iredale mineralinė kosmetika gerai maskuoja, tačiau atrodo natūraliai ir nesausina odos, o Bodyography maskuoklis puikiai padengs sudėtingesnes vietas, pavyzdžiui patamsėjusius paakius bei nesausins odos. Toms, kurioms dienos bėgyje ar net po makiažo atlikimo oda vis dar atrodo pasausėjusi, Justina rekomenduoja odą papurkšti su drėkikliu – tam puikiai tinka Jane Iredale drėkinamasis purškiklis HYDRATION SPRAY POMMIST – jis sudrėkins ir atgaivins odą. 

 

2. Ryškūs akių pravedimai

Šiemet taip pat madingos bus ryškios akys, o tiksliau – ryškūs akių pravedimai. Jei dienai nori pravedimą pasidaryti švelnesnį, tačiau vis tiek matomą, Justina rekomenduoja naudoti Jane Iredale mineralinį akių pravedimą. Jis sukurs minkštą efektą, o natūralūs pigmentai užtikrins patvarų, ilgai išliekantį rezultatą.

3. Ryškios lūpos 

Šį sezoną lūpoms madingos ryškios spalvos, o metų spalva išrinkta – violetinė. Matinės lūpos po truputį praranda savo populiarumą, nes švelnus blizgesys ir vėl grįžta. “Pavasario įvaizdžiui susikurti puikiai tiks Bodyography hibridiniai lūpų dažai, kurie yra papildyti natūraliu sviestu, vitaminais ir sodriais pigmentais. Taip pat šie blizgiai turi ryškų pigmentą, kas paprastai yra neįprasta tokio tipo lūpų produktams.”-, pataria Justina. Šie Bodyography lūpų dažai turi ir platų ryškių spalvų pasirinkimą, tad nebijok eksperimentuoti.

Makiažo tendencijų video gali peržiūrėti čia: