John Masters Organics – prieš dirbtinius plaukus ir žirkles

John Masters Organics – prieš dirbtinius plaukus ir žirkles

Laikas parodė, kad garsiosios Lady Gaga balti it sniegas plaukai – viso labo nuobodūs perukai. Po fotosesijų ir koncertų dainininkė skuba gaivinti savo pavargusius ir nualintus plaukus įvairiomis kaukėmis ir procedūromis. Problemų su plaukais turi ir kitos garsenybės. Štai dainininkė Ariana Grande savo Facebook paskyroje skundėsi, kad niekaip negali sugrąžinti plaukams sveiką išvaizdą po nuolatinio dažymo, o Kelly Osbourne kaltina savo kirpėją tuo, jog ši žvaigždei rekomendavo netinkančias plaukų priežiūros priemones.

 

Patyręs JAV ekologiškos kosmetikos plaukams kūrėjas John Masters sugeba padėti ne tik Holivudo lepūnėliams, bet ir kiekvienam iš mūsų. John Masters Organics priemonės daro stebuklus – nualinti plaukai tampa elastingais ir žvilgiais, o kuokštais slenkantys – stipriais ir gyvybingais.

 

John Masters Organics Medaus ir kinrožių šampūnas jau po pirmo plovimo pagerina nusilpusių plaukų būklę, gausiai drėkina ir prisotina vertingų augalinių aliejų ir ekstraktų, o taip pat atkuria pažeistus plaukus nepakeičiamų riebalų rūgščių, linoleno ir hialurono rūgščių dėka. Stiprus gamtiniai drėkikliais – medus, alavijai ir kinrožės saugo plaukus nuo išsausėjimo ir pažeidimo. Sojų, ryžių ir avižų baltymai atkuria plaukų gyvybingumą ir elastingumą. Greipfrutų sėklų ir bergamočių aliejai stiprina plauko folikules ir stabdo plaukų slinkimą.

 

John Masters Organics Medaus ir kinrožių regeneruojamasis plaukų kondicionierius padeda sausiems, pažeistiems ir nusilpusiems plaukams atgauti sveiką išvaizdą. Medaus, alavijų ir kinrožių ekstraktai intensyviai drėkina, o liepžiedžių ekstraktas išsaugo drėgmę. Sojų baltymai stiprina plaukus, o linoleno bei hialurono rūgštys atstato pažeistą plauko struktūrą. Kviečių aminorūgštys ir rudadumblių ekstraktas suteikia plaukams žvilgesio, o cupuacu sviestas ramina jautrią ir sudirgusią galvos odą. Atkuriamoji priemonė naudojama kaip kondicionierius, nedidelį jos kiekį paskirstant ant rankšluosčiu nusausintų plaukų po plovimo šampūnu. Du kartus per mėnesį siūloma priemonę palaikyti ilgiau – ji tarnauja kaip intensyvi maitinamoji kaukė.

 

John Masters Organics levandų ir avokadų kondicionierius – tai intensyvios priežiūros priemonė sausiems, besiveliantiems, dažytiems plaukams, o taip pat nepaklusnių garbanų savininkėms. Avokadų aliejus ir alavijų ekstraktas gausiai drėkina plaukus ir galvos odą, sojų baltymai stiprina plauko folikules. Arnikos, levandos, ramunėlės ir baltoji arbata ramina galvos odą ir saugo nuo slinkimo, o kedrų ir palmarožės eteriniai aliejai pasižymi antibakteriniu poveikiu. Kondicionieriaus poveikis matomas jau po pirmo panaudojimo. Jį galima naudoti ir kaip plaukų kaukę.

 

Beveik John Masters Organics plaukų priežiūros priemonės pasižymi prabangiais ir elegantiškais aromatais. Tačiau John Masters pagalvojo ir apie tuos, kuriems būtinos intensyvios atkuriamosios priemonės, tačiau jų nosis ir galvos oda neperneša eterinių aliejų ir kitų dirgiklių. John Masters Organics BARE plaukų priežiūros serija yra tokia pat veiksminga, kaip ir kiti atkuriamieji produktai, tačiau ji yra visiškai bekvapė.

 

John Masters Organics Bare bekvapis šampūnas atstato pažeistus plaukus ir saugo nuo išsausėjimo. Jo sudėtyje – net 14 (!) sertifikuotų ekologiškų augalinių ekstraktų ir aliejų. Speciali hipoalerginė šampūno sudėtis lepina pavargusius ir silpnus plaukus: kraujažolės ir baltoji arbata švelniai valo galvos odą, simondsijų aliejus ir hialurono rūgštis drėkina, nakvišų aliejus stiprina, o ramunėlių ekstraktas balansuoja jautrią galvos odą.

 

John Masters Organics Bare bekvapis kondicionierius suteikia plaukams gyvybingumo ir padeda juos lengviau iššukuoti. Alavijų ekstraktas, hialurono rūgštis ir simondsijų aliejus drėkina ir atstato pažeistus plaukus, arnikų ir nakvišų aliejai stiprina plauko folikules, linų sėmenų aliejus, kviečių aminorūgštys ir dilgėlių ekstraktas suteikia plaukams gyvybingumo, švelnumo ir natūralaus žvilgesio, o medetkų ir gluosnių žievės ekstraktai ramina ir balansuoja jautrią galvos odą.

 

Neslėpkite savo plaukų po perukais ir pamąstykite prieš sėsdamos į kirpėjo kėdę ir nurėždamos pusę plaukų ilgio – John Masters Organics priemonės padės atgaivinti Jūsų pažeistus plaukus!