


BIFOVAL FORTE, nuo 5 m., 15 kietų kapsulių
Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Dėmesio! Užsakymų pristatymas gali užtrukti ilgiau nei įprastai. Apgailestaujame! Daugiau apie galimus pristatymo būdus
Dažnai perkama kartu
Aukštos kokybės gerosios Lactobacillus, Bifidobacterium bakterijos.
BIFOVAL forte
15 kietų kapsulių (5,1 g)
Specialiai parinktos sudėties maisto papildas.
5 milijardai lacto- ir bifidobakterijų.
Kiekvieno ryto ritualui.
15-30 min prieš kiekvienus pusryčius.
Visai šeimai (vaikams nuo 5 metų).
Vartojant antibiotikus gerti 1 val. prieš arba po antibiotikų vartojimo.
Sudėtyje Fruktooligosacharidai (prebiotikas).
„BIFOVAL“ – LAIKAS VEIKTI!
Gamintojas: Valentis AG, CH-6982 Agno - Lugano, Šveicarija.
Platintojas: UAB “Valentis Pharma”, Molėtų pl. 11, LT-08409 Vilnius, Lietuva.
Pagaminta ES.
Tinka alergiškiems: | Ne |
Tinka diabetikams: | Ne |
Ekologiškas: | Ne |
Laikymas: | Maisto papildas turi būti laikomas vaikams nepasiekiamoje vietoje. |
Natūralus: | Ne |
Įspėjimai: | Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. |
Lytis: |
Vyrams ir moterims
|
Paskirtis: |
Virškinimui
|
Bifoval Forte vartojimas
Vaikams nuo 12 metų ir suaugusiesiems gerti po 1 Bifoval Forte kapsulę 2 kartus per dieną. Vaikams nuo 5 iki 12 metų gerti po 1 Bifoval kapsulę per dieną. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas Bifoval Forte neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
|
Gamybos metu vienoje kapsulėje (0,34 g) įdėta |
Gamybos metu dviejose kapsulėse (0,68 g) įdėta |
Bendras bakterijų Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis ir Lactobacillus rhamnosus skaičius |
5 mlrd. KSV |
10 mlrd. KSV |
Fruktooligosacharidai |
13,3 mg |
26,6 mg |
Bifoval Forte kapsulių sudedamosios dalys
Sudedamosios dalys: lipnumą reguliuojanti medžiaga mikrokristalinė celiuliozė, kapsulės apvalkalas (stabilizatorius hidroksipropilmetilceliuliozė, dažiklis titano dioksidas), Lactobacillus acidophilus, fruktooligosacharidai, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, lipnumą reguliuojančios medžiagos - silicio dioksidas ir riebalų rūgščių magnio druskos.